Kapverdy last minute již nyní!

Tagy:  dovolená, kapverdy, kapverdské ostrovy, portugalsko, kolonie, létání, letadlo, last minute

Sponzorované odkazy:

Kapverdy last minute již nyní!

Nejkrásnější období zimy, neboli Vánoce, je za námi a teď nás od hřejivých jarních paprsků a rozkvetlých luk dělí ještě několik studených měsíců plných mrazu a pravděpodobně nepříjemného sněhu. Pakliže také nejste zrovna zimní tvorové a nemůžete se dočkat léta, neváhejte jít sluníčku a vysokým teplotám trochu naproti, neboť v České republice se jich v nejbližší době bohužel nedočkáte. Jednou z nejexkluziv­nějších nabídek jsou nyní Kapverdské ostrovy, které vás ve své hřejivé náruči přivítají za velmi příjemné ceny. Vsaďte na last minute Kapverdy a užijte si moře a nekonečných pláží již dnes!

Kapverdy se pyšní neotřelou krásou, která nelze obyčejnými slovy ani popsat. Díky strategické poloze jsou nablízku Afričanům, Brazilcům a samozřejmě Portugalcům, kteří je po dlouhá staletí kolonizují. A právě z toho důvodu se na Kapverdské ostrovy tak trochu zapomnělo. Portugalci je schovávali roky v ústraní a o cestovním ruchu tak nemohla být řeč. Po ekonomické stránce je souostroví proto lehce zanedbané a zaostalé, ovšem tato separace umožnila uchování dokonalé krajiny, průzračného moře a hlavně zamezila urbanizaci, jež by vedla ke stavbám obřích mrakodrapů a luxusních hotelových komplexů, ve kterých vám sice nic nechybí, ale sami o sobě ani trochu nezapadají do zdejší krajiny. Pakliže toužíte po odpočinku v bohem nedotčené krajině a rádi se ubytujete spíše skromně a stroze, Kapverdy jsou tím pravým pro vás.

Kapverdy jsou dlouho opomíjenou kolonií, autor: UltrapanavisionKapverdy jsou dlouho opomíjenou kolonií, autor: Ultrapanavision

Kapverdy Last minute

Doslova vás uchvátilo těchto pár řádků, které opěvují krásy Kapverdských ostrovů a vy jste se proto rozhodli je navštívit? Pak vás jistě potěší fakt, že nyní se na Kapverdy podíváte již za 15 390 korun a to na neuvěřitelných 9 dní. Společnost Invia nyní nabízí tento poutavý zájezd, který je jako stvořený k odpočinku od sněhu a nepříjemného, lezavého počasí naší vlasti. Ubytování je v příjemném tří hvězdičkovém hotelu a zahrnuje vynikající snídani. Na pokoji najdete mimo jiné klimatizaci, minibar, telefon, ledničku, sociální zařízení a spoustu dalšího. V recepci hotelu vám poté bude nabídnuto několik kurzů a aktivit ke zpříjemnění pobytu. K dispozici je také restaurace s výbornou místní i zahraniční kuchyní. Hotel leží ve výborné lokalitě prakticky u pláže, čili se vyhnete zdlouhavým cestám bolavým nohám.

Kapverdy a jejich průzračné moře, autor: IDS.photosKapverdy a jejich průzračné moře, autor: IDS.photos

Nejlevnější letenky na Kapverdy nabízí www.pelikan.cz

Článek Kapverdy last minute již nyní! byl publikován 2. ledna 2013 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...