Lefkada last minute

Tagy:  lefkada, řecko, dovolená, letenky last minute, levné letenky, zájezd, moře

Sponzorované odkazy:

Lefkada last minute

Dovolenou u moře by nepohrdl snad nikdo, ovšem existuje spousta jedinců, kteří si nepotrpí na padnoucí horka a davy turistů, kterých v letní sezóně v Chorvatsku či na pobřeží Itálie najdete opravdu požehnaně. Hotely překypují hlučnými cizinci, pláž je obsazená takřka hlava na hlavě a kam se kouknete vidíte igelitové tašky a Japonce s fotoaparáty. Opravdu je toto prototyp letní dovolené, na kterou šetříte mnohdy i celý rok? Pakliže také preferujete spíše soukromí a příjemné teploty, před kterými se nemusíte schovávat, vydejte se na jih ještě nyní a můžete si být jisti naprostým soukromím.

Akční letenky

Díky akčním letenkám se i nyní můžete podívat k přímořský oblastem, které jindy stojí desítek tisíc korun. Dejte si na své volbě trochu záležet a pečlivě hledejte. Máte možnost narazit na nabídky, které se nemusejí opakovat, jedná se o slevy cestovních kanceláří, které potřebují doplnit kapacity zájezdů a proto se uchylují k akčním last minute letenkám. Vy se tak můžete na týden ubytovat v pětihvězdičkovém hotelu, užívat si all inclusive servis, hotelové bazény, saunu, wellness a jiné vymožennosti a k tomu všemu dostat letenku prakticky za pakatel. Ohromným plusem podzimní dovolené je také zmiňovaný fakt soukromí, neboť vyrazit za plážemi a sluncem v listopadu není tak zcela typické.

Co takhle dovolená v Řecku?, autor: evansgCo takhle dovolená v Řecku?, autor: evansg

Řecká Lefkada

Pakliže vás nabídka last minute letenek zlákala natolik, že si již balíte kufry, je dobré popřemýšlet, kam se vydáte. Určitě zapomeňte na Jadran, kde je již poměrně chladno. Kde vás ale přivítají s otevřenou náručí a teplým počasím je určitě jih Řecka, konkrétně slunná Lefkada, která patří k nejnavštěvo­vanějším a celkově nejpopulárnějším oblastem Evropy. Dovolená zde je snem každého, i sebevětšího puntičkáře. Co můžete od tohoto kouzelného místa rozhodně čekat, jsou nekonečné písečné a oblázkové pláže, které jinde pohledáte. Moře je teplé a dokonale čisté, nepříjemných řas ani medúz se obávat nemusíte. Jestli na zemi existuje místo, kde příroda předvedla vše, co umí, pak je to určitě řecká Lefkada. Najdete zde nepopsatelné množství květin a stromů, jež překrásně voní a z bohatého místa dělají ráj na zemi. Abyste nenabili dojmu, že zde lze pouze ležet na pláži, temperamentní Řekové pro vás otvírají galerie, muzea, přímořská městečka, luxusní restaurace a spoustu dalšího kulturního vyžití, díky kterému se rozhodně nelze nudit.

Dopřejte si místní kuchyni, autor: am81 finDopřejte si místní kuchyni, autor: am81 fin

Nejlevnější letenky do Řecka nabízí www.pelikan.cz

Článek Lefkada last minute byl publikován 2. prosince 2012 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...