Eurovíkendy last minute – kam se vydat tentokrát?

Tagy:  létání, dovolená, eurovíkend, evropa, pobyt, města

Sponzorované odkazy:

Eurovíkendy last minute – kam se vydat tentokrát?

Eurovíkendy se staly velice oblíbeným koníčkem spousty lidí. Říkáte si, že je tento druh zábavy poměrně nákladnou záležitostí, kterou si prostě nemůže dopřát každý? Pak jste ale na velkém omylu, neboť díky opravdu výhodným letenkám se za krásami evropských metropolí či jejich okolí, můžete vydat již dnes. Podívejte se, které destinace by právě pro vás připadaly v úvahu a již roky vás neuvěřitelně lákají. Přestaňte snít a užívejte si života plnými doušky!

Last minute letenky

Možná si teď kladete zásadní otázku, jak to, že jsou letenky v tomto období tak neuvěřitelně laciné. Odpověď je jednodušší, než by se mohlo zdát a je opravdu logická. Právě toto období, které není ani letní sezónou, ani příliš oblíbenou částí roku pro dovolené způsobuje, že letecké společnosti a dokonce cestovní kanceláře výrazně polevují ze svých nároků a cen. Aby vůbec zaplnily letadla a mohly si dovolit dovolenou uskutečnit, nabídnou vám letenky až o polovinu levnější. Uznejte sami, že to už se opravdu vyplatí. Je samozřejmé, že koncem listopadu se k moři do Chorvatska nebo Itálie, kvůli chladnějšímu počasí, nepodíváte, kam ale rozhodně můžete zavítat a využít tak akčních letenek, jsou například evropské metropole…

Naplánujte si podzimní eurovíkend, autor: Moyan_BrennNaplánujte si podzimní eurovíkend, autor: Moyan_Brenn

Kam na eurovíkend?

Láká vás romantická Paříž, multikulturní Řím, novogotický Londýn nebo svérázná Budapešť? Není se čemu divit, vždyť poznávat krásy evropských hlavních měst, která si svou slávu vydobyla v celém světě, touží snad každý. Využijte tedy akčních nabídek na eurovíkendy a vydejte se za dobrodružstvím, architekturou, kulturou a dobrým jídlem již dnes. Od společností ryanair nebo Wizzair se například do Londýna podíváte již za neuvěřitelných 988 korun a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Na co tedy ještě čekáte?

Kde eurovíkend pořídit?

Pakliže se rozhodně chcete někam vypravit, ale tápete, kde vlastně akční eurovíkend sehnat, pak určitě vyzkoušejte internetové slevové portály. Ty jsou doslova nabyty k prasknutí levnými pobyty, které navíc zahrnují naprosto vše. Za 3 tisíce si tak užijete romantický víkend ve dvou se vším všudy.

Co říkáte na dvoudenní Řím?, autor: Moyan_BrennCo říkáte na dvoudenní Řím?, autor: Moyan_Brenn

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Eurovíkendy last minute – kam se vydat tentokrát? byl publikován 30. listopadu 2012 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...