Nejlevnější letenky do New Yorku

Tagy:  New York, metropole, velkoměsto, móda, cestování, kultura, pobyt

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky do New Yorku

New York je místem, jenž láká snad každého turistu. Jeho nekonvenčnost, magický Manhattan, světoznámé butiky a celková živost působí zkrátka neodolatelně. Pokud i vy toužíte spatřit Uper East side na vlastní oči a toužíte vystoupat na vrcholek Empire State building, kupte si letenky do New Yorku již nyní a to za nejnižší ceny na trhu.

New York, to je perfektně organizovaný chaos v monumentálním stylu. V tomto městě naleznete úžasný mix různých kultur a stylů. Uprostřed neustále živého New Yorku lze také nalézt klid, inspiraci a pohodu. Jak jistě všichni víte, New York je největším městem Spojených států. Rozkládá se kolem ústí řeky Hudson a dělí se do několika částí. Celá metropolitní oblast se rozprostírá ve třech státech – New York na jihu a v prostřed, na severu New Jersey a na jihozápadě je to Connecticut. Celá oblast je protkaná nejrozlehlejší sítí metra v celém USA. Město se skládá z pěti částí a to z Manhattanu, Brooklinu, Queensu, Bronxu a Staten Islandu. Je až s podivem, jak kulturně rozdílné tyto části jsou. Každá část je jakýmsi městem ve městě. Když však Evropanovi řeknete New York, nejspíš si vybaví právě Manhattan a mrakodrapy. V New Yorku žijí imigranti z více jak 180 zemí a dělají tak z něj nejvíce kosmopolitní město na zeměkouli. Naleznete zde všechny světové kuchyně i komunity ze všech států. Tato přímořská oblast USA má velmi zajímavé podnebí. Protože se nalézá na stejné rovnoběžce, jako Řím, má velmi horká léta, naopak zimy jsou tu sněhové a velice mrazivé.

Letenky do NY nebyly nikdy levnější!, autor: parsattiLetenky do NY nebyly nikdy levnější!, autor: parsatti

Na ostrově Manhattan, který je pro většinu turistů tak líkavý, je největší hustota mrakodrapů na světě. V oblasti Wall street na Dolním Manhattanu je jedno z obchodních center světa. Je zde Newyorská burza, světové obchodní centrum i novější komplex World financial center – světové finanční centrum. New York se v předešlých letech stal terčem teroristů, o čemž svědčí dnes již legendární 11. září, kdy o život přišlo tisíce občanů.

Jednou z přezdívek New Yorku je město, které nikdy nespí, takže o zábavu určitě není nouze. Můžete si vybrat z průvodce restaurace všech světových kuchyní,navštívit koncerty vážné hudby v Lincoln center,divadla na Broadway nebo sportovní akce v Madison Square Garden. V New Yorku je také velké množství muzeí a uměleckých galerií.

Letenky

Letenky do New Yorku nebyly nikdy levnější. Nyní pořídíte letenku i se zpáteční cestou a včetně veškerých letištních poplatků za neuvěřitelných 8 237 korun. Za tuto jedinečnou akci můžeme poděkovat nízkonákladové společnost Ryanair.

Zamiřte do města módy a luxusu, autor: stephen smith photosZamiřte do města módy a luxusu, autor: stephen smith photos

Nejlevnější letenky do New Yorku nabízí www.pelikan.cz

Článek Nejlevnější letenky do New Yorku byl publikován 25. června 2012 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...