Letenky do slunného Nice již nyní!

Tagy:  Nice, francie, moře, dovolená, historie, památky

Sponzorované odkazy:

Letenky do slunného Nice již nyní!

Přemýšlíte o cestě do Středozemí a nevíte, kam se vydat? Francie vás rozhodně nezklame a kromě fotografií si přivezete spousty ojedinělých zážitků a vzpomínek. Pro město Nice, metropoli Francouzské riviéry, je charakteristická především nádherná poloha mezi Cote d´Azur a Alpami. Nabízí jak mnoho zajímavého pro milovníky kultury a historie doslova na každém rohu tak i možnost odpočinku na prosluněných plážích. Počátky osídlení v této oblasti sahají až do doby před 400 000 lety, následně zde Řekové založili v antice svou obchodní osadu Nikaia Polis, v 19. století se pak stalo Nice vyhlášeným zimním lázeňským místem a oblíbenou destinací evropské smetánky.

Nice se pyšní azurovým pobřežím, autor: roland petersNice se pyšní azurovým pobřežím, autor: roland peters

Z kulturních památek zde najdete hrad, tam se ale určitě vydejte i nějaký večer kvůli výhledu na osvětlené město, katedrálu, čtvrť Staré Nice, kde v žádném případě nevynechejte návštěvu obchodu s oleji a octy, ale také dezertovými likéry, vyrobenými tradičními postupy, v ulici Les Trois Etoiles. Z muzeí určitě stojí za vidění muzeum Marca Chagalla, muzeum Henriho Mattisse a muzeum moderního umění. O obchody, bary a kasina nouzi mít nebudete, najdete je opravdu úplně všude, i poslepu. Nice je zkrátka stvořeno k mírně lenošivému a luxusnímu stylu trávení dovolené s drinkem v jedné ruce a opalovacím krémem ve druhé.

Mezi Nice a Monakem se rozprostírá nádherné panorama skalnatých útesů a oblázkových pláží, kde jsou jako korálky navlečené drobné vesničky přímo stvořené pro jednodenní výlety.

Best Western hotel riviera

Pokoje v klidném hotelu Best Western mají výhled na tiché nádvoří a jsou vybaveny moderním zařízením. Snídaně se podává formou bufetu v hotelové moderní jídelně od 7:00 do 10:30. Vybrat si budete moci ze široké nabídky teplých nápojů, ovocných šťáv, obilovin, dánského pečiva a baget. Nechybí však ani sýry a uzeniny. Best Western Hotel Riviera byl v letech 2008 a 2009 zrenovován a těší se výhodné poleze v centru města Nice, jen 15 minut od slavné Anglické promenády.

Hotely v Nice vás dostanou svou krásou a čistotou, autor: bestwesternhotelHotely v Nice vás dostanou svou krásou a čistotou, autor: bestwesternhotel

Hotel Amaryllis

Hotel Amaryllis leží v centru města Nice pouhých 10 minut chůze od pláže. Nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a kabelovou TV. Bezplatné Wi-Fi připojení na internet je k dispozici v prostorách hotelu a v některých pokojích. Hotel Amaryllis má k dispozici výtah a recepce nabízí své služby 24 hodin denně. Hotel Amaryllis leží jen pár kroků od vlakového nádraží s přímou kyvadlovou dopravou na mezinárodního letiště v Nice a k nákupním ulicím.

Letenky

Do slunného Nice se nyní s Lufthansou podíváte za 4771 korun a to včetně zpátečního letu a letištních poplatků.

Ubytujte se v exkluzivním hotelovém komplexu, autor: hotel AmaryllisUbytujte se v exkluzivním hotelovém komplexu, autor: hotel Amaryllis

Nejlevnější letenky do Nice nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky do slunného Nice již nyní! byl publikován 17. dubna 2012 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...