Levné letenky do celého světa – dejte průchod svým snům a užijte si cestování za nejnižší ceny

Tagy:  nejlevnější letenky, akční letenky, dovolená, destinace, evropa, svět

Levné letenky do celého světa – dejte průchod svým snům a užijte si cestování za nejnižší ceny

Cestování se rok co rok stává koníčkem stále většího počtu lidí. Nejenom zaopatření penzisté, bezdětné páry, rodiny s dětmi, ale také studenti se vydávají za dobrodružstvím do blízkých, ale i tisíce kilometrů vzdálených destinací. V dřívějších dobách si vlivem komunismu a přísného režimu užil cestu do zahraničí opravdu málo kdo a proto se český národ snaží takzvaně ,,dohnat co se dá“. Je sice hezké říci, že je vaší největší zábavou cestování, avšak je záliba a záliba. Turistika není typem ,,hobby“ jako je například sbírání známek, jistě mi dáte za pravdu, že poznávání odlišných kultur stojí nemalé peníze. Naštěstí žijeme v moderní době 21. století, kdy nejenom cestovní kanceláře, ale především aerolinie celého světa s tímto faktem počítají. Můžete se tedy za vcelku příjemné, mnohdy až směšně nízké ceny podívat do zemí, o kterých se vám od útlého dětství zdá. Přestaňte snít svůj sen, ale prožijte ho naplno!

Slunné italské pobřeží vás přivítá s otevřenou náručí, autor: CubaGallerySlunné italské pobřeží vás přivítá s otevřenou náručí, autor: CubaGallery

Levně po Evropě

Je vcelku samozřejmé, že levné letenky se týkají států evropských a to především nejznámějších destinací a hlavních měst. Například prodloužený víkend je ideální kombinací odpočinku a poznávacího zájezdu v jednom. Během dvou či tří dní poznáte krásy evropských metropolí a přitom vás letenka i se zpáteční cestou vyjde okolo tisíce korun. Zavítejte do romantické Paříže, kde na vás čeká překrásná Eiffelova věž, Londýn vás přivítá majestátním parlamentem gotického slohu a v Římě se dozvíte ty nejpodrobnější informace o Koloseu.

V lednu není zrovna ta nejvhodnější doba k návštěvě francouzské riviéry a nebo španělské Barcelony, neboť teploty dosahují průměrných, spíše podzimních hodnot. Avšak i v letních měsících se můžete těšit na akční letenky, jenž celou vaši rodinu dopraví do požadovaného letoviska do deseti tisíc korun. Slunné pobřeží Itálie či Řecka poznáte již za tři tisíce korun na osobu., což je určitě velice lákavá a přívětivá nabídka.

Navštivte Paříž za nejnižší ceny na trhu, autor: Anirudh KoulNavštivte Paříž za nejnižší ceny na trhu, autor: Anirudh Koul

Letenky do celého světa

Není tomu tak dávno, kdy nám Americký kontinent přišel vzdálený nejenom fyzicky, ale také psychicky. V naších myšlenkách se díky hollywoodským filmům objevoval dennodenně, avšak cesta do Spojených států amerických nám připadala jaksi nemyslitelná a to především z finančního hlediska. Toužíte na vlastní oči spatřit Manhattan a kráčet po Wall Street? Dnes již ani legendární New York není překážkou za vašimi dávnými sny. Vydejte se do americké metropole ještě dnes, letenky do New York City vás na osobu vyjdou za krásných deset tisíc korun.

Pohádkové Bahamy, jemný písek Malediv a neuvěřitelně průzračné moře Thajska – i do těchto destinací se podíváte s akčními letenkami, které pořídíte již od čtrnácti tisíc korun.

New York city v celé své kráse, autor: NaturallyintenseNew York city v celé své kráse, autor: NaturallyintensePodívejte se na tropické Bahamy za příjemné ceny, autor: Salvatore SerafinoPodívejte se na tropické Bahamy za příjemné ceny, autor: Salvatore Serafino

Článek Levné letenky do celého světa – dejte průchod svým snům a užijte si cestování za nejnižší ceny byl publikován 1. února 2012 v 14.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...