Charterové letenky – nejlevnější cesta za vysněnou dovolenou

Tagy:  Charterové letenky, cestovní kancelář, dovolená

Sponzorované odkazy:

Charterové letenky – nejlevnější cesta za vysněnou dovolenou

Cestování do blízkých, ale i zaoceánských oblastí je stále populárnější a získává na svou stranu novější a novější zájemce, jenž touží poznat odlišné kultury a krajiny. Dovolená v exotické destinaci a v luxusním hotelu je jedna věc, avšak abyste se do vysněného letoviska mohli dopravit, nemine vás zdlouhavý let letadlem, který mnohdy nebývá nejlevnější. Zapomeňte na předražené letenky, jenž vás vyjdou na desetitisícové sumy, raději si v cestovní kanceláři domluvte charterový let, za který ušetříte spoustu peněz.

Charterové letenky jsou takové tikety, jenž jsou charakteristické charterovými lety, které jsou nejlevnější na trhu. Zpravidla jsou vypravovány do oblíbených destinací a pořídit je můžete prakticky v každé cestovní kanceláři a dnes již i na internetových stránkách. A jak vlastně létání s charterovými letenkami funguje? Cestovní kancelář si pro své klienty zamluví charterové letadlo, které létá mimo pravidelné letecké linky. Může se však stát, že se cestovní kanceláři nepodaří zaplnit celé letadlo, a tak nabídne zbylá místa ostatním cestujícím. Ti tak mohou získat levnější letenku, aniž by si u cestovní kanceláře zakoupili celý zájezd, což je určitě velice výhodné. Tento kompromis tak vyhovuje jak cestujícím, tak cestovní kanceláři, neboť si obě strany přijdou na své.

S charterovými letenkami se podíváte do známých destinací, autor: portugalskowebS charterovými letenkami se podíváte do známých destinací, autor: portugalskoweb

Tyto výhodné letenky obvykle zakoupíte do nejnavštěvova­nějších destinací, u kterých mají společnosti jistotu, že se prodají. Jsou to turistická centra Španělska, Kanárské ostrovy, Itálie, Portugalsko, Řecko, Bulharsko, Chorvatsko, Egypt, Tunisko, Turecko, ale také Kuba, Brazílie, Dominikánská republika, Srí Lanka nebo Spojené Arabské Emiráty.

Pokud se tedy rozhodujete, že vyrazíte do jedné z těchto známějších a vyhledávaných oblastí, určitě si pořiďte charterovou letenku, neboť s ní výrazně ušetříte. Zvolíte-li cestu s cestovní kanceláří, taktéž si zakupte charterovou letenku, se kterou vás celá dovolená vyjde na pěkné peníze.

Článek Charterové letenky – nejlevnější cesta za vysněnou dovolenou byl publikován 26. prosince 2011 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...