Levné letenky na Bali – exotika, která nezná hranic

Tagy:  Bali, ostrov, exotika, moře, pláž, ubytování, hotel, sport, voda, počasí

Sponzorované odkazy:

Levné letenky na Bali – exotika, která nezná hranic

Není nad to, strávit dovolenou v exotických končinách, obzvlášť po tomto dobrodružství toužíme teď, když se nelítostně blíží mrazíky a vánice. Potrpíte-li si na relax pod stinnými palmami s kokosovým koktejlem, musíte se vypravit o něco dál, než se nyní nacházíte. V tropických krajích vás čekají nemilosrdná parna a vlhkost, ale také zajímavá kultura, překrásné moře a nekonečné písečné pláže. Bali je ideálním typem na prožití odpočinkových dnů, nejlépe ve dvou. Na ostrově se budete cítit jako v jiném světě, žádné panelové domy, žádný smog, žádný hluk. Ušetřete si na dovolenou snů, které nebudete nikdy litovat.

Dovolená na Bali je hotovým rájem na zemi, autor: jackandsheldonDovolená na Bali je hotovým rájem na zemi, autor: jackandsheldon

Proč právě na Bali?

Pro některé z vás by dovolená na Bali mohla znít jako trochu nudná exkurze za oceán. Opak je však pravdou, místní obyvatelé si potrpí na ,,legrácky“ všeho druhu a milují společenský život. Připraví vám proto rozptýlení v podobě vystoupení tradičních balijských tanečnic, karaoke show a dokonce techno party. Během dne se můžete účastnit potápěčských kurzů, zahrát si míčové hry a nebo si zacvičit klasický aqua aerobic. Pokud jste se rozhodli ubytovat se v hotelovém komplexu, pro zábavu vám stačí sejít do restaurace, kde si kromě vynikajícího jídla užijete tance a hudby dosytosti.
Většina turistů si na tomto ostrově vyzkouší vodní sporty, z poměrně široké nabídky. Nezáleží na tom, jakému sportu nejvíce holdujete, Bali je takřka centrem sportu. Nejvíce vodních aktivit si užijete v zálivu Benoa, který je pro tento druh rozptýlení jako stvořený. Vodní lyže, skútry, parasailing, jízda na banánovém člunu – vyzkoušejte alespoň jednu sportovní činnost, užijete si spoustu legrace a navíc, ve vodě se nejlépe opálíte! Záliv je také rájem surfařů, nevadí, že nepatříte zrovna mezi profesionály, surfing si za drobný peníz zkuste také, zamilujete si ho.

Surfování je na Bali typickou aktivitoui, autor: Tigrou MeowSurfování je na Bali typickou aktivitoui, autor: Tigrou Meow

Vzhledem k celoročnímu létu si s sebou zabalte pouze vzdušný oděv. Pro ženy je Bali záminkou jak unosit veškerou svou ,,krátkou garderobu“. Letní teploty se pohybují okolo 40 stupňů Celsia, ale v noci vám může být chladněji, převážně pokud se blíží bouřka a nebo zda-li se pohybujete ve vnitrozemí. Plánujete-li výlet na sopku anebo turistiku ve středu země, počítejte s ranními teplotami kolem 15° Celsia a raději si přibalte teplé oblečení.

Ubytování

Ubytování na Bali je vesměs všechno přepychové a prvotřídní, avšak pro jistotu se vyhněte hotelům, které mají méně jak 3 hvězdičky. Co se stravy týče, nejlepší volbou je zajistit si all inclusive servis, jelikož na plážových resortech nebývají restaurace a přes den byste měli problém se občerstvit. Drtivá většina ubytování má vlastní bazén a spoustu nadstandardních služeb jako je wellness v podobě masáží, manikúry, pedikúry a sauny.

Letenky

Na Bali se s Wizzair dopravíte za 14 664 korun, včetně zpátečního letu a veškerých poplatků. Ostatní aerolinie nabízejí lety okolo 16 tisíc minimálně.

Jako příjemné rozptýlení ostrov nabízí choreografii místních tanečnic, autor: TdimhcsJako příjemné rozptýlení ostrov nabízí choreografii místních tanečnic, autor: Tdimhcs

Nejlevnější letenky na Bali nabízí www.pelikan.cz

Článek Levné letenky na Bali – exotika, která nezná hranic byl publikován 21. října 2011 v 21.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...