Asiana Airlines

Tagy:  Asiana Airlines, Asie, Jižní Korea, letecká společnost

Sponzorované odkazy:

Asiana Airlines

Jihokorejské aerolinie Asiana Airlines byly založeny v roce 1988. Hlavní sídlo dopravce je v Soulu – tedy v hlavním městě Jižní Koreje. Již o rok později, tedy v roce 1989 začíná tato letecká společnost provozovat vnitrostátní linky do Busanu. Asiana Airlines a Korean Air jsou největšími leteckými dopravci v Jižní Koreji.

Letiště a základny

Asiana Airlines mají své základny v blízkosti hlavního města Soul. Jsou to letiště Incheon a Gimpo. Pokud se chystáte koupit levné letenky do Jižní Koreje, je nejvhodnější zvolit letiště Frankfurt nebo Londýn.

Boeing 747, autor: LosHawlosBoeing 747, autor: LosHawlos

Letecká flotila

Letecká flotila této společnosti čítá více jak 60 letounů. Airbus A320–200, Airbus A321–100, Airbus A321–200, Airbus A330–300, Airbus A350–800, Boeing 737–400, Boeing 747–400, Boeing 747–400M, Boeing 767–300, Boeing 777–200ER.
Do těchto letadel si samozřejmě můžete vzít jedno příruční zavazadlo a zavazadlo k odbavení. Příruční zavazadlo, které si berete na palubu letounu, nesmí překročit váhu 10 kg. Celkové rozměry tohoto zavazadla nesmí být víc jak 115 cm. Co se týče vašeho kufru k odbavení, nesmí mít víc jak 23 kg o celkového rozměru 158 cm (po sečtení stran zavazadla). Pokud budete mít nadváhu u odbaveného zavazadla, bude vám počítána 1,5% z ceny za 1 kg.

Nejlepší aerolinky

Dle celosvětové ankety World Airline Awards, která se vyhlašuje každý rok, se Asiana Airlines staly nejlepší leteckou společností na světě za rok 2010. Velké plus u této společnosti je asijská úslužnost a pohostinnost.

Asiana Airlines, autor: ElleryAsiana Airlines, autor: Ellery

Jižní Korea

Jižní Korea nabízí turistům nezapomenutelné chvíle. Tato země je symbolem překotného asijského rozvoje a vitality. I když na vás může na první pohled působit moderním stylem, vězte, že pod tímto pomyslným pláštěm se stále schovávají šamanské a buddhistické tradice. I mezi mrakodrapy můžete obdivovat tichá zákoutí svatyní a klášterů.
Milovníci přírody si také přijdou na své. Poloostrov má velice členitý reliéf bohatý na přírodní krásy. Obdivovat budete zejména pokroucené borovice na skalách, skalní soutěsky a mnoho dalších přírodních krás.

Letenky do Jižní Koreje

Sháníte letenky do Jižní Koreje? Na webu letuska.cz najdete letenky za opravdu úžasné ceny. Pokud si trošku tyto stránky prohlédnete, dozvíte se, které letiště se v zemi Jižní Korea nachází, a do jakých destinacích si můžete zakoupit levné letenky. Zarezervujte si letenky do této destinace včas, jedině tak se vám povede najít levnou letenku přímo do vámi vybraného místa.

Boeing 777, autor: JuergenLBoeing 777, autor: JuergenL

Článek Asiana Airlines byl publikován 8. října 2011 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...