Levné letenky do Anglie – poznejte krásy Britských ostrovů!

Tagy:  Anglie, Londýn, nízko nákladová doprava, letenky, Manchester, Skotsko, British Airways, Lufthansa

Sponzorované odkazy:

Levné letenky do Anglie – poznejte krásy Britských ostrovů!

Anglie je již desítky let jednou z nejvyhledáva­nějších evropských destinací turistů z celého světa. Cizince láká díky své unikátní kultuře a nedotčené přírodě. Pro obdivovatele architektury nabízí hlavní město Londýn, které skrývá desítky historických budov a památek. Milovníkům nekonečných lesů a průzračných potoků poskytuje dovolenou plnou relaxu se svými nejbližšími.

Londýn

Asi největším turistickým lákadlem je hlavní město Londýn, které leží při řece Temži a je staré takřka 2000 let. Dnes již můžeme do Londýna zavítat téměř kdykoliv a třeba jen na prodloužený víkend, díky letenkám, které seženeme opravdu za ,,hubičku''. Sedmimilionová metropole se skládá z několika částí a my si můžeme vybrat jedno z pěti letišť. Nejznámějším a zároveň největším letištěm v Evropě je letiště Londýn Heathrow nacházející se 25 km od centra Londýna. Zde si můžeme vypůjčit auto, zavolat taxi nebo sehnat ubytování v pětihvězdičkových hotelech. Dalšími letišti jsou Letiště Londýn Gatwick, Letiště Londýn Stansted, Letiště Londýn Luton a Letiště Londýn City. Nejvýhodnějším způsobem létání do Londýna je nízko nákladová doprava. Letenky tak seženeme okolo 5000 korun, v lepším případě i za 4000 tisíce.

Manchester

Manchester je jedno z nejhistorič­tějších měst celé Velké Británie. Jeho centrum je zařazeno mezi památky UNESCO, kvůli rozmanitosti umění, kultury, mediálního průmyslu, vysokoškolského vzdělání a obchodu. Nejlevnější letenky do Manchesteru si můžete vyhledat prostřednictvím on line systému 24 hodin denně na Letenky-servis.cz.

Skotsko

Do tajuplného Skotska se ročně vydává tisíce lidí na poklidné dovolené či poznávací zájezdy. Ústředním lákadlem se stalo hlavní město Edinburg zapsané v UNESCO od roku 1995, které se pyšní starým městem s dominantní středověkou pevností. Letiště Edinburg leží asi 12,5 km západně od centra města. V současnosti léta pouze jedna nízko nákladová společnost Jet2, která nabízí přímý spoj, dále můžeme cestovat s British Airways a Lufthansou a to vždy s jedním přestupem, většinou v Londýně.

Nejlevnější letenky do Anglie nabízí www.pelikan.cz

Typický skotský hotel nabízející ubytování cizincům, autor: Stephan TammingaTypický skotský hotel nabízející ubytování cizincům, autor: Stephan Tamminga

Článek Levné letenky do Anglie – poznejte krásy Britských ostrovů! byl publikován 6. září 2011 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...