Letuška, letenky snadno a rychle

Tagy:  Letuška, letenky, akce, výhodné letenky, levné letenky, vyhledávač letenek, nákup letenek

Sponzorované odkazy:

Letuška, letenky snadno a rychle

Potřebujete rychle koupit letenky nebo hledáte, jak ušetřit při jejich nákupu nějaké ty peníze? Zkuste se poradit s Letuškou.

O Letušce

Letuška) je jedním ze speciálních webů zaměřených na vyhledávání letenek. Na jednom místě shromažďuje nabídky letenek od řady leteckých společností z celého světa. Dělá tak vyhledávání snazší a rychlejší. Výhodné cenové nabídky navíc výrazně zpříjemní některým cestovatelům nakupování.

Nákup s Letuškou

Hledání a nákup letenek s Letuškou je více než snadný. V prvé řadě je třeba vyplnit jednoduchý formulář a uvést údaje o vyhledávaném spoji. Zde je třeba vědět především letiště odletu a cílovou destinaci. Pokud si nejsme jisti, můžeme letiště vyhledat v nabízeném seznamu. Také je nutné zadat alespoň přibližné datum, pro vyhledávání zpáteční letenky i předpokládané datum návratu.

V druhém kroku se nám již nabízí přehled dostupných letů. Dle výchozího nastavení jsou jednotlivé možnosti řazeny od nejvýhodnější po méně výhodnou. U každé konkrétní nabídky jsou uvedeny základní informace, tedy společnost nabízející let, doba trvání letu, informace o případném přestupu a relevantnost vzhledem k požadovanému datu odletu. Chybět nemůže pochopitelně ani cena letenky. Cena zahrnuje i veškeré poplatky požadované leteckou společností. K letence pak ještě máme možnost přikoupit pojištění ve dvou různých variantách.

Letenku lze platit několika způsoby, a to dnes již standardně platbou kartou, dále bankovním převodem či hotově.

Akční letenky od Letuška

U Letušky samozřejmě nechybí ani pravidelné akce přinášející slevy na letenky do vybraných destinací. U těchto nabídek pak jen stačí vybrat si z přehledného kalendáře správné datum odletu a příletu.

Další služby

Prostřednictvím Letušky) si můžeme zakoupit celou řadu dalších doplňkových služeb. Pohodlně si tak zajistíme například ubytování, cestovní pojištění či pronajmutí automobilu, pomůže ale třeba i se zajištěním víza.

Letuška a pobočky

Letuška funguje především prostřednictvím webových stránek. Najdeme ji ale také na pobočkách, a to hned v několika městech. Pobočku má na pražské Ruzyni, dále na Praze 1 a Praze 6, v Karlových Varech, v Brně a ve Zlíně. Přesné adresy a kontaktní údaje nalezneme na webových stránkách.

Ti, kteří raději letenky zakoupí prostřednictvím telefonu, mají možnost využít speciálních telefonních linek.

Článek Letuška, letenky snadno a rychle byl publikován 6. prosince 2010 v 22.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...