Navštivte nejkrásnější evropská města za skvělé ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, zájezd, cestování, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Navštivte nejkrásnější evropská města za skvělé ceny

Jaro je ideálním měsícem pro cestování, a to nejenom do exotických krajin jako je Thajsko nebo Srí Lanka. V tomto měsíci je krásné počasí již v evropských městech a je ideální doba a take klima na “courání” městem a poznávání památek a historických pamětihodností, které máte na svém listu přání a nutností, které za svůj život musíte splnit. Aby vás eurovíkendy nebo kratší dovolené do evropských měst nevyšly příliš draho, zaměřte se na akční letenky a cestujte za skvělé ceny. Kam se letos v dubnu vypravíte za neskutečně nízké ceny? Máme pro vás bezva tipy!

Miláno za 699 korun

Jedním z nejkrásnějších a nejmodernějších evropských měst je beze sporu italské Miláno. Tato metropole se proslavila díky svým luxusním butikům a bulváru, který je jimi lemován. V tomto městě seženete prvotřídní módní značky snad všech světových návrhářů, potkáte pravděpodobně světové top modelky a možná budete mít štěstí I na módní show. Letenky do majestátního Milána vás s leteckou společností EasyJet budou stát senzačních 699 korun, a to včetně zpátečního letu.

Autor: bkaree1Autor: bkaree1

Londýn za 1 255 korun

Další destinací, kterou můžete v dubnu navštívit za senzační ceny a užít si parádní dovolenou je rozhodně Londýn. Hlavní město Anglie vás nikdy nezklame, nadchne vás svoji novogotickou architekturou a jisté kouzlo má I ona pověstná londýnská ponurost. V Londýně můžete mnoho dní strávit obcházením historických pamětihodností, ale take si užít nákupy na Oxford street nebo navštívit London Eye, díky němuž uvidíme Londýn jako na dlani. Letenky do Londýna nyní seženete od letecké společnosti Studen Agency za senzačních 1 255 korun, a to včetně zpátečního letu.

Barcelona za 2 699 korun

Jedním z nejkrásnějších evropských měst je právem Barcelona. Tato perla Španělska a celého pyrenejského ostrova je významná svoji secesní architekturou, barevnými parky a najdete zde prakticky vše, co od pobytu můžete očekávat. Vedle impozantní architektury a přírody je zde totiž take pláž, moře, mnoho možností na luxusní I rodinné ubytování a nechybí ani typické přímořské trhy, prvotřídní bary a restaurace prakticky na každém rohu. Do Barcelony se nyní podíváte za super cenu 2 699 korun, včetně zpátečního letu. Vydejte se do Španělska s leteckou společností Wizzair.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Článek Navštivte nejkrásnější evropská města za skvělé ceny byl publikován 30. dubna 2017 v 13.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...