4 nejzajímavější letenky od Student Agency

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, student agency, společnost

Sponzorované odkazy:

4 nejzajímavější letenky od Student Agency

Cena letenek je podstatné kritérium, které většina lidí v případě cestování sleduje. Cestování je obecně velmi oblíbenou činností mnoha lidí po celém světě, avšak nejedná o příliš lacinou záležitost. Jednoduše, chcete-li cestovat často a nevyděláváte stovky tisíc, pak by vás ceny zajímat měli a pokud můžete pořídit letenky za dobré peníze, proč byste se jim vyhýbali? Jednou ze společností, která nabízí opravdu kvalitní a levné letenky je Student Agency, se kterou můžete létat do celého světa. Kam se tedy vypravíte v červnu?

Řím za 1 599 Kč

Nejenom v jarních, ale i v letních měsících jsou velmi populární eurovíkendy a navštěvování nejrůznějších evropských měst, která mají své kouzlo a nezaměnitelné charisma. Ovšem i takové eurovíkendy mohou vyjít pořádně draho, pokud neseženete levnější ubytování a zbytečně vyhodíte tisíce za drahé letenky. Sledujte pravidelně akční nabídky a cestujte po celé Evropě za skvělé ceny. Společnost Student Agency nyní nabízí letenky do překrásného romantického hlavního města Itálie již za senzačních 1 599 korun.

Londýn za 1 644 Kč

Dalším velmi oblíbeným evropským městem je Londýn, který by měl alespoň jednou za život navštívit naprosto každý člověk. Hlavní město Anglie je naprosto impozantní a svým novogotickým vzhledem zcela jiné než ostatní evropská města jako je například romantická Paříž nebo Florencie. Pokud jste Londýn ještě nenavštívili anebo vám natolik učaroval, že jej potřebujete vidět zase a znovu, vydejte se do Londýna se společností Student Agency nyní za senzačních 1 644 korun.

Autor: Les HainesAutor: Les Haines

Riga za 1 682 Kč

Riga není typickou turistickou oblastí, kam by se lidé pravidelně vydávali a přesto se jedná o jedno z nejkrásnějších evropských měst, které mnozí připodobňují Praze. Stejně tak má totiž Riga úzké romantické uličky a překrásnou poutavou historii, která zkrátka chytne za srdce. Nemluvě o útulných kavárnách a jiných restauračních zařízeních, kde se skvěle najíte a ochutnáte místní speciality. Do Rigy se v letních měsících můžete s leteckou společností Student Agency podívat za skvělou cenu 1 682 korun.

Oslo za 1 899 Kč

Skandinávie láká obvykle vyhraněnou klientelu, která se těší na nedotčenou surovou přírodu, drsnou zimu a přátelské obyvatelstvo, ovšem tato oblast nabízí mnohem více, než jen zimu a mořskou stravu. Norské Oslo je plné historie, památek, kultury, moderních vymožeností a v letních měsících zde zažijete mnoho krásných a dokonce teplých dní. Neváhejte a vypravte se do Norska a konkrétně pak do jeho hlavního města se Student Agency za výjimečných1 899 ko­run.

Autor: Mashhour HalawaniAutor: Mashhour Halawani

Článek 4 nejzajímavější letenky od Student Agency byl publikován 19. června 2016 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...