Nejlevnější letenky - kam se ještě v prosinci vydat?

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, dovolená, zájezd, akční letenky, prosinec

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky - kam se ještě v prosinci vydat?

Prosinec je jedním z nejnáročnějších měsíců v roce. I když je věnován svátkům, obvykle je velmi hektický. Než totiž ony vytoužené sváteční dny, které trvají sotva pár dní, nastanou, musíte se na jejich příchod náležitě připravit. Pečení cukroví, nakupování dárků, neustálé uklízení, zdobení interiéru a často i exteriéru, slavení, přejídání se a pití alkoholu, to vše je poměrně vyčerpávající a tak není divu, že mnozí po svátcích dojdou k závěru, že by potřebovali trochu toho odpočinku. Vzhledem k tomu, že prosinec není typickým turistickým měsícem, rozhodně se najde několik akčních letenek, díky kterým si užijete dovolenou se vším všudy za skvělé ceny. Kam se ještě v prosinci vydat?

Gran Canaria za 1 190 Kč

Kanárské ostrovy jsou právem označovány za ostrovy věčného jara. Ať už se rozhodnete je navštívit v lednu, listopadu nebo květnu, vždy se můžete těšit na velmi příjemné teploty, díky kterém se vykoupete v moři, užijete si opalování, ale také cestování po zdejší krajině, která je vskutku impozantní. Navštivte Kanárské ostrovy ještě dnes a vyhněte se turistické špičce, která je zde markantní v letních měsících. Letenky na Gran Canaria jsou v prosinci k mání již za skvělých 1 190 korun, a to s leteckou společností Germania.

Autor: Tony WebsterAutor: Tony Webster

Dominikána za 8 990 Kč

Exotické dovolené jsou v tomto zimním období nejpopulárnější, neboť zatímco v letních měsících si užijete dostatek sluníčka a teplého moře v evropských destinacích, v prosinci se v Evropě bohužel neohřejete. Možností, kam se nyní vydat za teplem je samozřejmě nespočet, proto byste měli přemýšlet ekonomicky a rozhodnout se podle ceny letenek. Letecká společnost Eurowings vám nabízí letenky do Dominikány za senzačních 8 990 korun. Nepleťte si však Dominikánu s Dominikánskou republikou. Obě jsou však velmi krásné a stojí za návštěvu.

Chicago za 8 691 Kč

Nelákají vás příliš exotické destinace, nemáte potřebu se zabývat nic neděláním na pláži a raději byste zaplnili svoje fotoalbum zajímavými snímky z měst, která jste doposud neměli šanci navštívit? Pak využijte akčních letenek na prosinec a vydejte se do majestátního amerického Chicaga již za skvělých 8 691 korun. Chicago je nejzelenějším městem Spojených států amerických, kde nechybí příroda, památky, historické budovy a moderní nákupní centra. Několikamilionové velkoměsto vás přivítá s otevřenou a přátelskou náručí, proto neváhejte a vydejte se za dobrodružstvím na opačnou polokouli ještě tento měsíc.

Článek Nejlevnější letenky - kam se ještě v prosinci vydat? byl publikován 19. prosince 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...