Last minute říjen

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, evropa, eurovíkend, itálie, miláno, amsterdam

Sponzorované odkazy:

Last minute říjen

Letecká doprava je geniální v tom směru, že umožňuje cestování napříč všemi kontinenty a v jakémkoliv ročním období. Ať už se v únoru chcete vydat do Karibiku či v době letních dovolených na Sibiř, pro aerolinie není nic problém. A právě podzimní měsíce je ideálním obdobím pro cesty do zahraničí pomocí letadel, neboť se ceny letenek pohybují neuvěřitelně nízko. Evropské metropole, které jsou tolik populární, proto můžete navštívit za doslova pár set korun. Využijte akčních podzimních last minute letenek a cestujte co hrdlo ráčí.

Evropa do ,,tisícovky"

Cestování po evropských metropolích je vskutku oblíbené a čím dál vyhledávanější. Zatímco v minulých desetiletích se Češi nejraději ukazovali na plážích Chorvatska a pyšnili se nic neděláním, dnes touží po troše té kultury, architektury a nového poznání, které okolní státy přinášejí. A že mají hlavní města evropských zemí opravdu co nabídnout se můžete přesvědčit na vlastní oči i nyní, kdy jsou letenky neskutečně laciné.

Nejvýhodnější je létat rozhodně s nízkonáladovými a charterovými společnostmi, které se na levné letenky specializují a vědí, kdy vám jednotlivé destinace nabídnout. Obzvláště v podzimních měsících jsou evropská hlavní města v kurzu a proto se za hranice České republiky mohou vydat i ti méně movitější a nebo například studenti, kteří jak známo spíše šetří, než hýří.

Itálie za 729 korun, autor: Carla TavaresItálie za 729 korun, autor: Carla Tavares

Mezi vyhledávaná a nejnavštěvovanější hlavní města patří bez pochyby Amsterdam. Unikátní architektura, zvláštní obyvatelstvo, vynikající sýry a stále kvetoucí tulipány jsou lákadlem, kterému lze jen velmi těžko nepodlehnout. Pakliže i vy patříte k těm cestovatelům, kterým Holandsko učarovalo, využijte nynějších akcí a vydejte se za jeho krásami ještě v říjnu. S nízkonákladovou společností Easy jet, která je přeborníkem na akční last minute letenky, vás do Amsterdamu dopraví za skvělých 919 korun.

Dalším oblíbeným cílem turistů z celé Evropy je Miláno. Město samo o sobě není nijak krásné, neboť jeho architekturu lze popsat jako lehce studenou a technickou, ovšem ne nadarmo je považování za Mekku módy a proto zde snadno potkáte celebrity a slavné módní návrháře, kteří zde čerpají svou inspiraci. V podzimních měsících v Miláně probíhají Fashion weeky hemžící se novými kolekcemi a top modelkami. Pakliže vám móda není cizí, za neuvěřitelných 729 korun může být letenka do Milána vaše!

Ochutnejte holandské sýry ještě dnes, autor: julesjulesjules mOchutnejte holandské sýry ještě dnes, autor: julesjulesjules m

Článek Last minute říjen byl publikován 28. října 2013 v 20.30 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...