Last minute Tenerife

Tagy:  létání, tenerife, letadlo, letištní doprava, cestování, zájezdy, dovolená

Sponzorované odkazy:

Last minute Tenerife

Léto se pomalu chýlí ke konci a před vámi je zase spousta stereotypní práce a vaše děti se opět chystají na další dlouhý rok. Již od března jste si říkali, že byste si měli naplánovat pořádnou letní dovolenou k moři, kdy si jakožto rodina užijete společné chvíle a načerpáte nové síly. Jenomže čas plyne jako voda a vy najednou, v polovině srpna, zjišťujete, že jste se vlastně nikam nepodívali a termíny cestovních kanceláří jsou bezkonkurenčně zamluveny. Pro takové případy jsou zde last minute zájezdy, díky kterým se do zámoří podíváte klidně ještě dnes a co vás jistě potěší nejvíce, dovolená vás vyjde na velmi příjemné peníze…

Jak vybrat last minute?

Last minute a last moment zájezdy jsou velmi populární a rok od roku žádanější. Nelze se proto divit, že jich na stránkách cestovních kanceláří, zprostředkova­telských agentur a všemožně na internetu najdete neuvěřitelné množství. Otázkou ale zůstává, jestli jsou všechny opravdu tak výhodné, jak se na první pohled zdají být. Drtivá většina nabídek je pouze jakousi reklamní bublinou, která hlásá, že se za tuto a jinou cenu podíváte na krásná místa, za která byste jindy platili neuvěřitelné sumy. Když si ale porovnáte ceny jednotlivých zájezdů, dopravu a další služby, často zjistíte, že tomu tak zdaleka není. Nejideálnější variantou, jak si vybrat opravdu levný a přesto kvalitní last minute zájezd je důvěřovat ověřeným cestovních kancelářím a nebo si pořídit samostatné akční letenky.

Vydejte se na krásné Tenerife, autor: MatapardaVydejte se na krásné Tenerife, autor: Mataparda

Kam se podívat?

Last minute zájezdů dnes najdete neuvěřitelné množství a to od klasických eurovíkendů a poznávacích pobytů, přes týdenní dovolené v Itálii nebo Chorvatsku až po exotiku v podobě Thajska, Mexika či Japonska. Záleží tedy pouze na vás, kam byste se letos chtěli podívat. Pakliže máte dost evropských destinací a výjezd za oceán si nemůžete dovolit, volte zlatou střední cestu v podobě Kanárských ostrovů…

Levné Tenerife

Kanárské ostrovy, konkrétně pak nejnavštěvovanější destinace Tenerife, bylo jednu dobu neuvěřitelným hitem. Každý chtěl poznat zdejší příjemné ovzduší, blankytné moře a přehršel pestrobarevných papoušků. Poté přišla éra Chorvatska a na ,,Kanáry" se tak nějak pozapomnělo, což je samozřejmě neuvěřitelná škoda, neboť dovolená zde je úchvatným zážitkem. Lehčího úpadku zájmu ze strany turistů si cestovní kanceláře a letecké agentury samozřejmě povšimly a proto se můžete těšit z last minute letenek, které nyní seženete velmi výhodně. Například s Wizzair se na Tenerife dostanete za 1288 korun a se společností ČSA, která se levnými letenkami často nechlubí, za krásných 1999 korun.

Tenerife a last minute letenky, autor: Sarah_AckermanTenerife a last minute letenky, autor: Sarah_Ackerman

Článek Last minute Tenerife byl publikován 16. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...