Levné letenky do Itálie – zavítejte do světoznámých destinací za nejnižší ceny na trhu!

Tagy:  Řím, Benátky, Catania

Sponzorované odkazy:

Levné letenky do Itálie – zavítejte do světoznámých destinací za nejnižší ceny na trhu!

Itálie není jen rájem přímořských letovisek a nekonečných pláží, v zimních měsících je země oblíbená pro své zasněžené Alpy, které ročně zaplavují tisíce turistů. V podzimních a jarních obdobích jsou italská metropole jako je Řím a Benátky plny autobusů s poznávacími zájezdy. Pokud jste se rozhodli letošní dovolenou strávit právě v italských destinacích, Skyeurope a Skyscanner vám připravily ojedinělé nabídky.

Řím

Řím, přezdívaný též věčné město je hlavním městem Itálie. Jedná se o jedno z nejstarších evropských měst, podle legendy bylo vystavěno před více jak 2700 lety. Díky světoznámým historickým stavbám, jako je například koloseum, renesanční bazilika sv. Petra a náměstí sv. Petra ve Vatikánu je Řím stále obklopen cizinci a cestovní kanceláře jen vzkvétají. Protože na území města leží samostatný stát Vatikán s hlavou církve, papežem, Řím je pokládán za jedno z nejkatoličtějších měst Evropy. Společnost Skyeurope nyní nabízí letenky do Říma i se zpátečním letem za krásných 998 Kč. Se Skyscanner se do hlavního města můžete vypravit za pouhých 850 Kč.

Coloseum, vyhlášená památka gladiátorských zápasů, autor: Andreas RibbefjordColoseum, vyhlášená památka gladiátorských zápasů, autor: Andreas Ribbefjord

Benátky

Benátky, hlavní město severoitalské oblasti Benátsko, je ostrovní město, jehož historické jádro se nachází na mělké laguně. Díky rekordní navštěvovanosti se roku 1987 zapsalo do památky UNESCO. Město je živo převážně z turistického ruchu, ročně sem zavítá až neuvěřitelných 12 milionů návštěvníků. Největší zajímavostí Benátek je doprava, tu zde zajišťují motorové lodě a klasické gondoly, které využivají z velké části cizinci. Do Benátek vás Skyeurope dopraví za stejnou částku jako do Říma, čili za 998 Kč, let se Skyscanner stojí pouze 893 Kč.

Catania

Méně známé, avšak druhé největší sicilské město, se rozkládá na úpatí sopky Etny a patří k přímořským městům. Jako celý sicilský ostrov je Catania subtropická a turistům poskytuje odpočinek v přepychových hotelech a penzionech. Skvělý typ jak si zpestřit pobyt je potápění v místních zátokách. Oproti Italským metropolím jsou lety do Catanie podstatně dražší, Skyscanner poskytuje letenky i se zpáteční cestou za 4862 Kč.

Nejlevnější letenky do Itálie nabízí www.pelikan.cz

rozbouřené břehy Sicilie, autor: Bernhard J. Scheuvensrozbouřené břehy Sicilie, autor: Bernhard J. Scheuvens

Článek Levné letenky do Itálie – zavítejte do světoznámých destinací za nejnižší ceny na trhu! byl publikován 27. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...