Asie 2x jinak s akčními letenkami

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, čína, šanghaj, hong kong

Sponzorované odkazy:

Asie 2x jinak s akčními letenkami

Cestování je skvělým koníčkem, na kterém je skvělé, že vás jen tak neomrzí. Zatímco sbírání pohlednic nebo porcelánových slonů se po čase může zdát stereotypní a nudné, cestování je nevšední, neočekávané a vždy vám připraví spoustu překvapení, na která budete vzpomínat po celý zbytek života. Faktem totiž je, že i kdybyste se živili jako cestovatelé a turismus by byl vaší celoživotní náplní, prakticky nemáte možnost poznat všechna krásná místa na zemi. Můžete se však pokusit navštívit všechny kontinenty a odhalit jejich impozantnost a porovnat, jak moc se od sebe vzájemně liší.

Pro nás Evropany je stále záhadou Asie. Ta je totiž jiná od základů, kdy nabízí zcela odlišné pokrmy, kulturu, nerostné bohatství, jazyky, myšlení obyvatel, náboženství, systém vzdělávání a takto bychom mohli pokračovat ještě velmi dlouho. Láká vás Asie po všech směrech? Pak využijte akčních letenek a vydejte se poznávat krásy největšího kontinentu ještě dnes.

Autor: james j8246Autor: james j8246

Šanghaj za 11 685 Kč

Čínská lidová republika je stále založena na diktatuře, která v zemi funguje již stovky let a pravděpodobně tomu v dohledné době nebude jinak. Číňané mají jiné smýšlení než my, avšak jedno se této miliardové populaci musí nechat, dokáží vybudovat z ničeho impérium, vyrobit novinky, co lámou rekordy v prodejích a obecně je lze považovat za neuvěřitelně produktivní a vynalézavý národ. A právě tyto mozky se rodí například v nejlidnatějším městě země, kterým je samozřejmě Šanghaj. Ta se pyšní 20 miliony obyvatel významným hospodářským centrem a světově největším přístavem kontejnerů. Pokud chcete zažít opravdový a nefalšovaný ruch čínského velkoměsta, pak se s leteckou společností China Southern vydejte do Šanghaje již za super cenu 11 685 korun.

Hong Kong za 10 962 Kč

Hong Kong nelze považovat za typické čínské město, neboť se jedná o autonomní oblast. Ač se mnoho lidí z celého světa domnívá, že je Hong Kong významným čínským městem, není tomu tak. Oficiální název zní Zvláštní správní oblast Čínské lidové republiky Hongkong, z čehož jasně vyplývá, že si oblast žije svým životem a jediné, co Čína, konkrétně pak Peking, řídí, je mezinárodní politika a ozbrojené síly. Hong Kong se nachází na břehu jihočínského města a je označováno za významnou obchodní a ekonomickou oblast nejenom pro Asii, ale pro celý svět. Jedno z nejzalidněnějších míst planety se pyšní moderními mrakodrapy, multikulturním bohatstvím a také novými technologiemi, které mění svět. Do Hong Kongu se nyní můžete podívat již za senzačních 10 962 korun, a to jedině s leteckou společností Turkish Airlines.

Autor: Pasu Au YeungAutor: Pasu Au Yeung

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Asie 2x jinak s akčními letenkami byl publikován 9. ledna 2016 v 23.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...