Kam na Nový rok?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, new york, thajsko, nový rok

Sponzorované odkazy:

Kam na Nový rok?

Konec roku je tu co nevidět a přípravy jistě vrcholí. Mnozí již teď nakupují zásoby na chlebíčky, jednohubky a nejrůznější dobroty, které budou doprovázet celovečerní zábavu a pití alkoholu. Silvestr je zkrátka o nekonečné zábavě, ke které patří i nějaké to mlsání a samozřejmě drinky. Oslavou Nového roku však celoprosincový chaos končí. někteří s odděchnou, že z ulic konečně zmizí davy lidí a supermarkety budou opět průchozí, jiné by však rádi ve slavení pokračovali anebo si pořádně odpočinuli a načerpali síly do dalších lednových dní, která zavládne ten známý a klasický stereotyp. Přemýšlíte, že si Nový rok trochu protáhnete a vkročíte do něho plni energie? Pak se vydejte na Novoroční dovolenou, a to ideálně pořádně daleko!

Autor: Thomas HawkAutor: Thomas Hawk

Thajsko za 11 256 korun

Jestli přemýšlíte, do jaké exotické destinace se vypravit, nejprve hledejte podle cen letenek. Spousta lidí se nechává strhnout katalogy cestovních kanceláří a ve výsledku zaplatí o desítky tisíc více, než je nutné. Pokud vyloženě nebazírujete na cílové destinaci a je vám jedno, jestli si lehnete na vyhřátou pláž v Thajsku, na Srí Lance nebo na Maledivách, sledujte novoroční ceny letenek a jejich akce. S leteckou společností Air Berlin se totiž vypravíte do teplého a věčně sluncem zalitého Thajska již za skvělých 11 256 korun. Thajsko je jednou z turisticky nejoblíbenějších zemí, neboť je zde typické tropické počasí, nekonečné písečné pláže, průzrační voda, milé obyvatelstvo a také spousta zábavy. Pokud se vydáte ještě před koncem roku, můžete stihnout v Bangkoku i Novoroční oslavy, které jsou určeny spíše turistům, než-li místním občanům.

New York za 9 873 korun

Severní Amerika je samozřejmě velmi široký pojem, neboť se jedná o rozlehlý kontinent, který je neuvěřitelně rozdílný. Zatímco na severu najdete chladnou a přírodou obklopenou Kanadu, na jihu naopak slunnou a neuvěřitelně krásnou Floridu, kde jsou lidé uvolnění, rádi se baví a prakticky nic neřeší. Severní Amerika je natolik rozdílná, že byste potřebovali snad celý život na její kompletní procestování a seznámení se s místními mravy a kulturou. Co ale láká prakticky každého turistu a milovníka USA, je monstrózní a majestátní metropole New York. Toto město je prototypem moderního velkoměsta, kde najdete naprosto vše, co potřebujete k životu. Pro Evropany je navíc New York lákaví svými mrakodrapy, které v Evropě nenajdete. Chcete-li si konečně splnit sen o New Yorku, vyrazte na cesty s leteckou společností Alitalya, která nabízí letenky za senzačních 9 873 korun.

Článek Kam na Nový rok? byl publikován 27. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...