Cenově výhodné letenky do Říma

Cenově výhodné letenky do Říma

Řím patří nejkrásnější města Evropy a byl hřích ho nenavštívit. Město nabízí skvostné antické památky, má neobyčejnou atmosféru, vychutnáte si zde skvělé jídlo a navíc je strategickým výchozím bodem pro poznávání dalších částí Itálie. Je možné sem vyrazit třeba jen na víkend. Poradíme, kde aktuálně seženete cenově nejvýhodnější letenky i s tím, co v Římě musíte vidět.

Akční letenky se objevují celoročně

Do nejpopulárnějšího města Evropy vypravuje pravidelné letecké spoje z České republiky hned několik leteckých společností, což je pro každého cestovatele ta nejlepší zpráva. Díky konkurenčnímu boji jdou ceny letenek hodně nízko a výjimkou nejsou ani akce, kdy je možné koupit zpáteční letenku do Říma za cenu okolo 1 000 Kč. Tyto akce ale bývají hodně výjimečné a pokud se objeví, je třeba rychle jednat. Do Říma pravidelně létají nízkonákladové aerolinky easyJet, Smart Wings, Wizz a také Vueling Airlines, Alitalia i Czech Airlines – tito 3 velikáni nabízí větší komfort v letadle.

I bez akce ale levné letenky do Říma seženete. Stačí sledovat portál levneletenkyz­prahy.cz. Každý den se zde objevují tipy na nejvýhodnější letenky nejen pro Evropě. Objevují se zde i akční ceny letenek do celého světa.

Aktuálně se cena levné letenky do Říma pohybuje na 2 190 Kč! Což je určitě skvělá příležitost, proč se rozhodnout koupit a vyrazit na výlet do města protkaného antickou kulturou.

Co musíte v Římě vidět?

Určitě zamiřte k nejznámějším lákadlům jako je Koloseum a Konstantinův oblouk, Forum Romanum, navštivte Vatikán a pokochejte se krásou Svatopetrského náměstí a baziliky Sv. Petra, dále zamiřte k Fontáně di Trevi a ideálním místem pro nasátí pravé atmosféry města jsou Španělské schody a Fontana de la Barcaccia.

Doporučujeme si výlet do Říma pečlivě naplánovat. Je tu tolik nádherných míst, jejichž prohlídka vás může úplně pohltit, že zapomenete na vaše plány.

Článek Cenově výhodné letenky do Říma byl publikován 15. října 2015 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...