Diskuse ke článku Letiště Ostrava-Mošnov mezinárodní letiště Leoše Janáčka Ostrava

Letiště Ostrava

Napsal/a: Lukáš Orel

Přidáno: 16.03.2011 22.49

Odpovědět

Milá paní Magistro,

jen bych Vás rád upozornil na několik nesmyslů, které jste zde uveřejnila. Jednou z největších blbostí je například to, že píšete o letišti Ostravě a napíšete zde, že cestující mohou využít linku Praha-Vídeň( jen tak pro zajímavost z Ostravy se létá přímá linka do Vídně obsluhována CCA=Central Connect Airlines).

A další velkou věcé je že zde nikdy nepřistál Air France natož tak Delta Airlines, je to pouhý Code-share, to znamená, že linku obsluhuje jen jeden dopravce v tomto případě ČSA z Prahy.

S pozdravem

děkuji

Napsal/a: Eva

Přidáno: 17.03.2011 06.43

Odpovědět

Děkuji za upozornění.

No toto

Napsal/a: KKM

Přidáno: 17.03.2011 15.43

Odpovědět

Dobry den, samozrejme diky za clanek o historii, ale teda krom toho, co napsal muj „predkomentator“, mate tam opravdu spoustu nesmyslu. Krom vyjmenovanych spolecnosti, ktere tu vubec neletaji a nikdy neletaly me jeste povavila tato veta – cituji: „Jedná se o rozlehlé letiště, kde denně přistává a vzlétá stovky letadel z celého světa.“ No uprimne Vam musim rict, ze uz dlouho jsem se tak nezasmal. Byla jste nekdy v Ostrave na letisti? V od podzimu do jara budete mit stesti, kdyz narazite za celych 24 hodin na 5 letadel a ty jeste nejsou z celeho sveta, ale jen ceske spolecnosti – konkretne jen linka do Prahy (ČSA) a do Vidne (CCA). A to jeste napriklad v soboty tu za cely den potkate jen JEDNO letadlo ČSA do Prahy, jinak cely den nic. V lete je to mirne lepsi, to se tu sem tam mihne jeste nejaky charter, ale opet vetsinou ceske spolecnosti (ČSA, CCA, Travel Service).

!

Napsal/a: Eva

Přidáno: 17.03.2011 18.23

Odpovědět

Dobrý den, na tomto letišti jsem ještě nebyla. Veškeré informace jsem čerpala z internetu a časopisů, nemohla jsem si nijak ověřit pravdivost informací.

!

Napsal/a: Lukáš Orel

Přidáno: 17.03.2011 20.15

Odpovědět

Popravdě řečeno nechápu proč píšete recenzy o nečem co vlastně neznáte nebo nějakým způsobem jste si nevyzkoušela. V tomto případě se však dostáváte mezi weby, které uveřejňují klamné informace na což jste byla určitě upozorněna během studia, že né všechny informace jsou pravdivé na internetu.

Ovšem když to vemu s určitou nadsázkou, tak jsem se dobře zasmál, Vaše umění psát o nečem z informací co jste si zjistila je dobré.

!!

Napsal/a: hansb

Přidáno: 17.03.2011 21.10

Odpovědět

Paní autorko, vzato do obecné roviny má ta část článku o současné podobě letiště asi takovou informativní hodnotu, jako byste o České republice napsala, že se jedná o ostrov v jižním pacifiku obydlený černošskými přistěhovalci, kterému vládne král. A to bez nadsázky. Nejsmutnější ale je, že tento web se prezentuje jako magazín o létání. Celé mi to připadne jako kdyby kotelník psal odborný článek o zdravotních komplikacích při předčasném porodu. Omlouvám se za upřímnost.

WTF?

Napsal/a: Jarouš

Přidáno: 17.03.2011 21.25

Odpovědět

„Letiště je moderní a odletová hala je postavena v urbanisticko-architektonicém řešení.“

V čem že je to postavena???

ODBORNÍCI

Napsal/a: Václav B.

Přidáno: 17.03.2011 21.28

Odpovědět

Celkem se bavím nad reakcemi „rozhořčených odborníků“. Je celkem s podivem, že „na slovo vzatí odborníci“ cupují autorku článku, která čerpala, jak uvádí z netu. Ptám se vás jako „odborníků“ proč nekritizujete autory článků, které jsou i na internetu? A narážím třeba na autora hansb – kotelník může být i prezidentem :-) a psát třeba divadelní hry – dle mého těžké braky (nic ve zlém).

Vaclavovi

Napsal/a: KKM

Přidáno: 17.03.2011 21.55

Odpovědět

Naprosto nepochybuju o tom, ze by kdokoli z nas, vcetne hansb cupoval kohokoliv, kdo by na netu takoveto nesmysly napsal. A taky to delavame, pokud na takove veci narazime. Tak proste zrovna dneska jsme se dostali k nesmylum v tomto clanku, tak komentujem tento… Az priste narazime na clanky, ze kterych cerpala autorka clanku, bez pochyb to tam zkritizujeme taky, pokud tam pujdou komentare. Takze podle vas je lepsi nechat clanek bez komentare i kdyz jsou v nem neskutecne kraviny? A nechat „neznale“ ctenare zit v bludu, ze v Ostrave to lita jak na Heathrow? Nebo je lepsi je uvest do reality tim, ze autorku opravime a rekneme jak to je, to znamena treba jedno letadlo do Prahy denne a nikoli stovky letu z celeho sveta…? :-/

pro KKM

Napsal/a: Václav B.

Přidáno: 17.03.2011 22.08

Odpovědět

Já silně pochybuji o tom, že by kdokoliv z vás „odborníků“, kteří zde cupujete autorku článku, napsal jakýkoliv negativní komentář na jiné články na ostatních servrech (já jich pročítám celkem dost, ale žádné vaše komentáře jsem neviděl – komentáře tam jdou vkládat). Tímto končím tuto pro mě směšnou a ubohou debatu.

pro Vaclava

Napsal/a: KKM

Přidáno: 17.03.2011 22.16

Odpovědět

Takze jsme se dle vaseho nazoru spikli zrovna proti teto pani autorce a u jinych nam bludy nevadi… Jen by me zajimalo, proc bychom to delali??? Asi ctete hodne malo nebo si nevsimate komentaru, pripadne asi se mijime a komentujem jine clanky, nez vy ctete. A verte tomu, ze tech serveru o letani prochazime opravdu velke mnozstvi a ja treba obvzlast tech, co se tykaji letiste Ostrava, jelikoz je to moje nejblizsi letiste, par km od baraku. Bohuzel z mych hodne desitek letu jsem paradoxne z Ostravy jeste neletel. Asi to bude tim, ze tu litaji stovky letadel denne. Proto litam z Krakowa, Prahy, Katowic, Wroclawi, Vidne, Bratislavy apod…

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny