Kde se najíst na pražském letišti za dobré ceny?

Tagy:  strava, jídelna, restaurace, jídlo, pečivo, létání, dovolená

Sponzorované odkazy:

Kde se najíst na pražském letišti za dobré ceny?

Letecká doprava je beze sporu nejrychlejší, nejkomfortnější a také nejbezpečnější. Vzhledem k nízkým cenám letenek v posledních letech se rovněž cestování letadlem stává čím dál výhodnější a dovolit si leteckou dovolenou může dnes již téměř každý, dokonce i nemajetní studenti a čeští senioři. Neexistuje prakticky jediný důvod, proč byte se neměli vypravit na letní dovolenou letadlem. Abyste se v klidu odbavili a letadlo vám neuletělo, musíte být přirozeně na letišti minimálně o hodinu dříve, ideálně 2 hodiny. Někdy se může stát, že se na letišti objevíte ještě dříve, vše proběhne v klidu a hladce a vy tak budete mít spoustu času a také hlad. Jak vyřešit stravování na letišti, když u sebe nemůžete mít vlastní svačinu a jídlo v letadle dostanete až po několika hodinách?

Stravování na letišti může být pro mnohé lidi problém, neboť jak známo, na letišti nejsou ceny příliš příznivé, ba naopak jsou mnohdy tak vysoké, že si rozmyslíte i koupi kávy nebo obyčejné vody. Kde se tedy na ruzyňském letišti najíst, aby vás jídlo nestálo stejně, jako dovolená? Naštěstí existuje několik skvělých podniků, kde vás strava přijde na opravdu málo peněz, z čehož budete překvapeni.

The Globe

Jednou z cenově velmi dostupných restaurací je The Globe, kterou naleznete v 1. patře tranzitní části Terminálu 1 v takzvaném food court. Restaurace disponuje příjemným posezením, ale především jídlem, na kterém si pochutnáte a přitom vás bude stát téměř stejně, jako v pražské restauraci. Oběd si dopřejete již od 125 korun a kompletní večeře, včetně pití, vás bude stát okolo 200 korun. V nabídce pak najdete těstoviny, rýži, steaky a mnoho dalších pochutin z celého světa.

Autor: DAVID HOLTAutor: DAVID HOLT

Restaurace Praha

Další skvělou volbou je restaurace Praha, kterou najdete ve stejné části, jako předchozí zmiňovanou restauraci The Globe. Tato restaurace funguje stylem samoobslužného bufetu, ze kterého si vyberete to, na co máte zrovna chuť. Denně je zde připraveno 10 jídel české i mezinárodní kuchyně, přičemž se zde kvalitně najíte již od 81 korun za hlavní jídlo. Ještě si myslíte, že se na letišti nemůžete najíst levně?

Pekařství Paul

Pekařství Paul není žádnou novinkou ani podnikem, který by se vyskytoval výhradně na letišti. Jedná se o světově velmi populární řetězec pekařství, která nabízejí vždy čerstvé a opravdu kvalitní pečivo, na kterém si pochutná celá rodina. Pekařství Paul najdete například v Praze na Příkopech, v Palladiu, na Novém Smíchově a v mnoha dalších oblastech a nyní již i na letišti Václava Havla. Zde si můžete koupit samotné pečivo, ale také hotové bagety, croissanty, zákusky, mnoho druhů pekařských výrobků a samozřejmě kávu, čaj nebo horkou čokoládu.

Autor: Cafeterías NebraskaAutor: Cafeterías Nebraska

Článek Kde se najíst na pražském letišti za dobré ceny? byl publikován 16. července 2016 v 12.00 v rubrice Letiště. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...