Online pojištění pro piloty - když chcete létat bezpečně

Tagy:  letadlo, pojištění, pojištění pilotů, online pojištění pilotů, pilot

Online pojištění pro piloty - když chcete létat bezpečně

Život je plný rizik, nástrah a nečekaných zvratů, díky kterým se váš dosavadní život může doslova zhroutit pod rukama a zatímco jste ráno zářili štěstím, večer můžete propadat těžkým depresím. O tom zkrátka lidské bytí je a vám nezbude, než se chovat opatrně nebo si najít opravdu efektivní pojištění, které vás ochrání i v těch nejbizarnějších situací.

Pojistných produktů dnes existuje široká škála a opravdu dokáží pokrýt prakticky cokoliv, a to od pojištění odpovědnosti za škody třetím stranám, přes pojištění vlastní hlouposti až po pojištění částí vlastního těla. Stejně tak se můžete nechat pojistit v případě, kdy se věnujete rizikovému koníčku nebo máte zaměstnání, které vám možná vynáší, ale v případě obtíží vás stejně tak může přivést na mizinu. Řeč je například o pilotování soukromého letadla, které obnáší řadu znalostí a zkušeností, které však mohou selhat a tím vám způsobit řadu nepříjemných problémů. Naštěstí zde existuje praktické a chytré řešení v podobě pojištění pilotů, které vaši činnost ochrání a vy tak budete létat s o to větší jistotou a klidem na duši.

Proč si pořídit pojištění pilotů?

Do vzduchu s létajícím přístrojem se nemůže vydat kdokoliv. Abyste se stali pilotem, musíte podstoupit řadu složitých testů, školení, výcviků a náročnou výuku, během které dokážete nejenom svoji inteligenci a předvídavost, ale také schopnost soustředit se, udržet si čistou hlavu a dokázat odolávat stresu. Ten však může být o to větší, pokud budete během každého letu zažívat strach, zda neúmyslně neponičíte některou z částí letadla či jeho vybavení. Létání je sice nejbezpečnější způsob dopravy, ale i sebe lepší pilot se může splést a udělat fatální chybu, sjednání pojištění pro piloty online je tak skvělou volbou, jak se jednou pro vždy oprostit od strachu a užívat si let plnými doušky.

Autor: John Christian FjellestadAutor: John Christian Fjellestad

Pro koho je pojištění určeno?

Jak bylo již zmíněno, pojištění pilotů by měl zvážit každý pilot, létající s vypůjčenými letouny. Produkt je ale také vhodný pro žáky leteckých škol a rovněž pro instruktory, kteří si letouny vypůjčují pro své výuky. Zde je na pojištění pilotů kladen enormní důraz, neboť méně zkušený pilot ba dokonce začátečník je rizikovou skupinou.

Na které letouny se pojištění vztahuje?

Toto pojištění se samozřejmě nevztahuje na všechna letadla a ani na létající balóny nebo dokonce vzducholodě. Co lze však jednoznačně považovat za letadlo je letoun, rotorové letadlo, neboli vrtulník, kluzák, dále pak ultralehké letouny, ultralehké vrtulníky a v neposlední řadě ultralehké motorové vírníky.

Důležité informace o pojištění pilotů

Pojištění pro piloty samozřejmě existuje celá řada, vy byste si ale pro své létání měli vybrat vždy to nejlepší. Obraťte se proto s čistým svědomím na pojištění od společnosti Ergo, které přináší řadu výhod a nadstandardů jako je limit pojistného plnění 50 – 600.000 Kč, sleva za počet nalétaných hodin až 20 %, celosvětová platnost bez příplatku, online sjednání s okamžitou platností a mnoho dalšího. To vše buď na dobu určitou s účinností v délce 3, 6 či 9 měsíců anebo na dobu neurčitou. Pakliže vám schází některý z produktů pro běžný život, u společnosti Ergo si můžete výhodně zřídit také cestovní pojištění nebo pojištění domácnosti.

Pojistěte letadlo proti případným potížím, autor: ergoPojistěte letadlo proti případným potížím, autor: ergo

Článek Online pojištění pro piloty - když chcete létat bezpečně byl publikován 1. července 2015 v 16.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...