Odpočiňte si v krásném lázeňském městě s názvem Piešťany

Odpočiňte si v krásném lázeňském městě s názvem Piešťany

Slovensko má spoustu míst a měst, které stojí za to navštívit, ať už pro jejich historii, památky, přírodu, jedinečnou architekturu, kulturní nebo sportovní akce a mnohé jiné. K těm velmi vyhledávaným patří lázeňské město Piešťany.

Ubytujte se a hýčkejte své tělo i mysl

Piešťany nejsou jen o lázních. Stejně jako u nás např. v Luhačovicích, i tady najdete v samotném městě i okolí spoustu příležitostí, jak se zabavit, odreagovat, co si prohlédnout a poznat. Kvalitní ubytování vám nabízí hotel Park Piešťany. Pokud zde pojdete v nadcházejících měsících, tedy na jaře nebo v létě, čeká na vás mnoho hotelových služeb, ale také léčebných procedur, pokud si budete přát.

K největším lákadlům, která by vám neměla uniknout, pokud se ubytujete v Piešťanech, patří Sĺňava, kterou najdete asi 4 km od hotelu, a jde o jednu z největších vodních nádrží na Slovensku, kde si můžete zaplavat, relaxovat, dovádět ve vodě, vyzkoušet windsurfing, kanoistiku i lodičky. Podobně lákavá je i Ratnovská zátoka, kde si na své přijdou milovníci wakeboardingu, wakeskatingu nebo vodních lyží. Profesionální instruktoři vás všemu naučí. Zátoku najdete asi 6 km od hotelu

Pokud hledáte místo pro procházky, zvolte Lido. Zde můžete i opékat nebo se vykoupat, stačí mít pánské koupací kraťasy. Projděte přes houpací most jen několik kroků od hotelu, a jste tam.

Léčebný pobyt v Hotel Parku Pišťany, foto: hotelpark.skLéčebný pobyt v Hotel Parku Pišťany, foto: hotelpark.sk

pobyt pro seniory v Piešťanech je zajímavý. Využít jej můžete až do 30. 4. 2022, a přijde vás na 400 euro za osobu a pět nocí. Budete ubytováni v pokoji standard obsazené dvěma osobami, čeká vás i polopenze a 1× káva a domácí koláč v Kavárně. K tomu všemu několik procedur a masáží, které vám nalijí krev do žil.

Pokud se vydáte do Piešťan, budete zajisté spokojeni, ať už je vám 20, 40, 60 nebo víc. A jistě se sem budete chtít podívat znovu.

Článek Odpočiňte si v krásném lázeňském městě s názvem Piešťany byl publikován 25. dubna 2022 v 20.45 v rubrice Zajímavosti. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...