Virtuální asistentka vám ušetří čas

Virtuální asistentka vám ušetří čas

Virtuální asistentka je běžně využívanou službou. Dnes je naprosto normální úkoly outsourcovat na druhé lidi. Proč ztrácet čas něčím, co za vás může udělat někdo jiný? Udělejte si raději volno na své děti, manžela, rodiče, kamarády. Pořiďte si virtuální asistentku a mějte volného času více než kdy dříve.

Virtuální asistentku ocení jak zaměstnané ženy, tak především podnikatelky. Některé firmy už dokonce začaly nabízet asistentku jako bonus pro své zaměstnavatele. Zařídí za ně formality, objedná je k lékaři, vyřídí poslání dopisu na poště. Oni se místo toho mohou věnovat výkonu svého povolání. Těží z toho jak zaměstnanec, tak zaměstnavatel.

foto: mytimi.cz

Virtuální asistentka nepomáhá jen s kancelářskými záležitostmi

Zřejmě by vás napadlo, že si virtuální asistentka poradí se zpracováním nejrůznějších tabulek, vyplňováním formulářů a další běžnou kancelářskou prací. Ona toho ale zvládne daleko více. Umí jazyky, takže vám přeloží text. Je skvělá designérka, může vám tedy vytvořit firemní prezentaci nebo nachystat plakáty. Zvládá práci s většinou počítačových programů. Jenže tím vším teprve začínáme.

Pomůže vám zorganizovat život

Virtuální asistentka vám však může koupit lístky na koncert, objednat vás ke kadeřnici nebo najít nejvhodnější jazykový kurz pro vaše dítě. Záleží, jak specifikujete úkol. Dokonce si poradí i s takovými oblastmi, jako je cestování. Naplánuje vám celou dovolenou, a tím ušetří opravdu spoustu času.

Váha zavazadla do letadla a jiné formality

foto: mytimi.cz

Asistentka vám zjistí, jaká je povolená váha zavazadla do letadla u letecké společnosti, s níž letíte. Podívá se, kde mají nejlepší kurz měny, již potřebujete. Zařídí ubytování. Prostě na sebe vezme běžné úkoly, jež pro vás znamenají jen ztrátu času.

A jak je tohle všechno možné? Virtuální asistentka jako služba je totiž zařizována firmou. Ve firmě je několik lidí, každý má nějakou svou specializaci a společně toho zvládnou opravdu hodně. Vy však celou dobu komunikujete pouze s jedinou osobou. Platíte zvlášť za každou hodinu. Jeden měsíc tedy můžete asistentku využívat více, druhý zase méně.

foto: mytimi.cz

Článek Virtuální asistentka vám ušetří čas byl publikován 18. října 2019 v 00.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...