Silvestr v cizině? Proč ne!

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, silvestr, oslavy, nový rok, eurovíkend

Sponzorované odkazy:

Silvestr v cizině? Proč ne!

Oslavy Nového roku jsou pro spoustu lidí podstatnější než Vánoce. Zatímco svátky Vánoční jsou o rodině, pohodě, společně strávených chvílích a neuvěřitelném obžerství všeho, co jste poctivě celý prosinec pekli a nakládali, Silvestr je naopak o známých, davech lidí, ale také o nejlepších přátelích, muzice, alkoholu a všeobecném veselí. Možností, jak oslavit příchod Nového roku je samozřejmě nespočet, od soukromých oslav, přes přátelská a rodinná posezení až po monstrózní party. Jak se rozhodnete je zcela na vás, ale vzhledem k tomu, že je Silvestr záležitostí téměř celé planety, můžete se vydat třeba do ciziny a poznat, jaké jsou oslavy v jiných zemích.

Miláno za 899 korun

Oslavy Nového roku je ideální spojit s menším eurovíkendem a vzhledem k tomu, že 1.1. vychází na pátek, máte před sebou ještě celý volný víkend. Proč toho tedy nevyužít a nevypravit se do zahraničí na prodloužený víkend a užít si tak několik dní pohody, cestování a poznávání jiných kultur? Skvělou volbou je například oblíbené Miláno. Jedno z největších a nejluxusnějších italských měst vám na Silvestra nabídne temperamentní italskou zábavu ve velikém stylu, a to nejenom na hotelu, kde budete ubytovaní, ale také v ulicích samotné metropole. Na Nový rok bude sice všude zavřeno, takže můžete odpočívat na pokoji a dospávat oslavy, nicméně lednem začínají výprodeje, proto neváhejte a vydejte se hned v sobotu na nákupy do butiků, které jsou v Praze velmi drahé nebo je v České republice vůbec nenajdete. Letenky do překrásného Milána nyní seženete u letecké společnosti EasyJet za senzačních 899 korun.

Autor: Paolo MargariAutor: Paolo Margari

Srí Lanka za 12 566 korun

Ne každý je zastáncem slavení Silvestru, spousta lidí jej naopak zcela ignoruje a snaží se tvářit, že je poslední den v roce vlastně jakýkoliv další den. Bohužel, ignorovat v České republice Silvestr není tak jednoduché, neboť lidé blázní s nákupy, chystají soukromé i veřejné akce a také nehrozí, že byste mohli jít spát před půlnocí, protože vám dozajista probudí půlnoční ohňostroj, který se bude táhnout až do brzkých ranních hodin. Takže i když budou vaše plány znít tak, že zalehnete s knížkou, čajem a zbytky cukroví, budete muset bdít tak i tak. Abyste se Silvestru zcela vyhnuli, můžete odjet do exotických krajin, kde budete mít klid a navíc si užijete odpočinek a dovolenou, která vám již jistě chybí. Vypravte se například na krásnou Srí Lanku. Letenky vás s leteckou společností Lufthansa budou stát příjemných 12 566 korun.

Italské Alpy za 1 258 korun

Ideální je samozřejmě trávit Silvestr a Nový rok na horách, neboť zima a sníh jsou zkrátka nerozlučnou dvojicí. Letošní zima je v Čechách a na Moravě bídná, se sněhem proto nepočítejte a naopak si zvykněte na teploty nad nulou, připomínající spíše podzim. Chcete lyžovat, koulovat se a pít šampaňské na sjezdovce? Pak se s aerolinkou Wizzair vydejte do italských Alp, a to za super cenu 1 258 korun.

Článek Silvestr v cizině? Proč ne! byl publikován 25. prosince 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...