Levné letenky po Evropě

Tagy:  kevné letenky, evropa, létání, ceny, slevy, smartwings, easyjet, wizzair

Sponzorované odkazy:

Levné letenky po Evropě

Létání obecně lze považovat za nejoblíbenější druh přepravy na světě a i přesto, že jsme jakožto národ byli roky spíše skeptičtí, i my jsme nakonec tomuto neodolatelnému trendu podlehli a dnes běžně cestujeme nejenom napříč Evropou, ale všemi kontinenty. Konec konců, do Asie, Ameriky či Austrálie bychom se dostávali velmi obtížně. Jakmile Češi pochopili, že je létání letadly nejenom pohodlné, ale také bezpečné, nastal další převrat a to v podobě eurovíkendů, pobytů ve Středomoří a zahraničních kurzů, se kterými se doslova rozthl pytel. Pakliže i vy patříte k těm, kteří rádi poznávají nové metropole a žádný kulturní zážitek, byť v jiném jazyce, vám není cizí, měli byste vědět, že nyní seženete letenky za neuvěřitrlně nízké ceny.

Na jaře hurá do letadla

S leteckou dopravou a letenkami to není nikterak složité, ovšem podstatně lépe nakoupíte, pokud se budete umět orientovat. K tomu nepotřebujete žádné speciální vzdělání ani pročítat stovky brožurek, bohatě vám postačí pamatovat si pár základních informací a umět si dovolenou či výlet, naplánovat. Cestování po Evropě za účelem poznávání, je nejideálnější teď na jaře. Důvodem však není jenom podstatně příjemnější počasí, nýbrž ceny letenek. V letních měsích šplhají celkem vysoko, neboť je sezóna a lidé cestují k moři, v zimě se zase vydávají na hory a okolo Vánočních svátků čím dál častěji odlétají za teplem. Pakliže toužíte po eurovíkendu v Paříži či jiné destinaci, vydejte se právě v dubnu, popřípadě v květnu. V červnu opět očekávejte nárust cen.

Podívejte se do Říma nyní za 1990 korun, autor: Moyan_BrennPodívejte se do Říma nyní za 1990 korun, autor: Moyan_Brenn

Tipy na levné letenky

Velmi levně můžete cestovat se společností smartwings, která nyní nabízí několik akčních letenek i se zpáteční cestou a včetně všech letištních poplatků.

Paříž za 2099 Kč, Řím za 1990 Kč, Malaga za 3199 Kč, Berlín za 1199 Kč

Mezi obecně nejpopulárnější a nejvyhledávanější letecké společnosti patří Easyjet, která nabízí nízkonákladové letenky po celé Evropě.

Miláno za 899 Kč, Lyon za 1019 Kč, Paříž za 1109 Kč, Amsterdam za 1149 Kč

Další neméně populární společností je Wizzair, jež se pyšní podobnými kvalitami jako nízkonákladový Easyjet.

Benátky za 755 Kč, Miláno za 855 Kč, Londýn za 1129 Kč, Madrid za 1999 Kč

Článek Levné letenky po Evropě byl publikován 5. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...