Půjčovny aut – tipy na nejlevnější pronájmy

Tagy:  půjčovna aut, automobil, létání, letiště, internet, cena

Sponzorované odkazy:

Půjčovny aut – tipy na nejlevnější pronájmy

Pokud pravidelně cestujete do zahraničí za pomocí letecké dopravy, užíváte si pohodlnou, rychlou a především nejbezpečnější přepravu. Do požadované cílové stanice se dostanete během pár hodin, což lze považovat za jakýsi luxus. Na každém letišti je vždy k dispozici přeprava v podobě vlaku, metra autobusu a podobně, která vás odveze do centra města nebo přímořského letoviska. Jak si ale dovolenou zařídit, pokud chcete po destinaci cestovat osobním automobil, jež jste z důvodu letu, museli nechat v České republice? Řešení je velmi jednoduché a spočívá ve vypůjčení automobilu, se kterým se snadno dostanete kamkoliv si jen usmyslíte. Dejte průchod svému dobrodružnému duchu a informujte se o nejlepších a nejvýhodnějších půjčovnách.

Kde autopůjčovny obecně hledat?

Autopůjčovny jsou velmi rozšířeným a populárním druhem buzzinesu, proto je najdete na letištích, v centrech větších, ale i menších měst, v přímořských letovištích, u vlakových a autobusových nádražích, popřípadě podél silnice nebo dálnice. Vypůjčit si osobní automobil na více jak jeden den se vám rozhodně nejvíce vyplatí na letišti, neboť zde panuje největší konkurence, tudíž se setkáte s absolutně nejnižšími cenami na trhu.

Oůjčení automobilu je nejvýhodnější přes internet, autor: TrishaSharma SeoOůjčení automobilu je nejvýhodnější přes internet, autor: TrishaSharma Seo

Čemu věnovat pozornost?

Jestli si vypůjčíte luxusní kabriolet, Mercedes Benz nebo ojetého Favorita, je čistě a jenom na vás, existují však jistá kritéria, kterým byste při výběru vozidla měli věnovat pozornost. V první řadě se zaměřte na technický stav automobilu a také, zda půjčení zahrnuje lokální daně a pojištění. Porucha auta, které není pojištěné by vás v cizině mohla vyjít na neuvěřitelnou sumu, nenechte se proto napálit příliš nízkou, zavádějící cenou.

Tipy na levné pronájmy

Obecně platí, že nejlevněji automobil pořídíte přes internet a to ještě z pohodlí domova. Než tedy odcestujete, pozorně si vše promyslete a naplánujte, lze tak ušetřit až o 50 procent. Prakticky veškeré zahraniční společnosti vám přijmou platbu od karet Visa Classic, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Standard a Maestro. Automobil si lze vypůjčit zpravidla minimálně na 3 dny, přičemž platíte následovně. 1–3 dny, 4–6 dní, 7–10 dní, 11–14 dní a podobně. Promyslete si tedy důkladně, jestli se vám počet dní v kombinaci s cenou vlastně vyplatí.

Článek Půjčovny aut – tipy na nejlevnější pronájmy byl publikován 23. března 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...