Jak se stát pilotem?

Tagy:  letecká škola, letecký výcvik, vyhlídkové lety, pilot

Jak se stát pilotem?

Bylo vaším dětským snem, stát se pilotem? Nebo se chcete jen proletět v oblacích a nevíte, jak na to? Čtěte dál, jedině tak se dozvíte, kde se naučit létat a poznávat svět z ptačí perspektivy.

Blue Sky Service

Již v roce 2003 vznikla společnost Blue Sky Service, která začala poskytovat služby širokému spektru zájemců o letectví. Bezpečná, spolehlivá a poctivá, přesně tak by se dala společnost charakterizovat. Vyhoví všem vašim požadavkům.
I vy se můžete stát zodpovědným a zkušeným pilotem a to jen díky letecké škole. Zkušení instruktoři, kteří mají nalétány již tisíce hodin, se postarají o to, aby vám poskytly maximálně efektivní letecký kurz, díky kterému se vám splní váš sen. Letecká škola provádí zážitkové lety, výcviky na letounech, na vrtulnících a ultralightech.

Chci se stát soukromým pilotem

Chcete-li pilotovat jednomotorové pístové letouny pro soukromé účely, letecký výcvik PPL(A) se o to postará. Průkaz soukromého pilota, který díky výcviku získáte, je platný v celé EU a můžete tak létat nejen pro vlastní zábavu, ale vzít na palubu také své blízké. Jedná se o jakýsi základní odrazový můstek pro budoucí profesionální piloty. V případě, že si létání na tolik oblíbíte, můžete si soukromý průkaz rozšířit o další kvalifikace. Např. o lety v noci, akrobatické lety, oprávnění pro vícemotorové letouny apod. Program tohoto kurzu zahrnuje celkem 45 letových hodiny, díky nimž se naučíte veškeré potřebné a důležité náležitosti v oblasti ovládání letadla. Zhruba 4 hodiny je nutné věnovat tzv. pozemním přípravám, teorii a seznámení s letounem. Teprve v dalších hodinách se pomalu přechází k praktickému výcviku.

Zážitkový dárek

Blíží se narozeniny vašeho manžela, dědečka nebo jakékoliv blízké osoby a nevíte si rady, jakým dárkem ho obdarovat? Zkuste netradiční dárek ve formě zážitku. Mezi nejoblíbenější zážitkové programy patří akrobatické lety, vyhlídkové lety vrtulníkem a zážitkový program pilotem na zkoušku. Vyhlídkové lety vrtulníkem jsou ideálním dárkem pro všechny, kteří touží po nezapomenutelném zážitku.

Článek Jak se stát pilotem? byl publikován 30. srpna 2017 v 01.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...