Zaleťte si na poznávací pobyt do Thajska

Tagy:  Thajsko, Koh Samui, dovolená, ostrov, exotika, Phuket

Zaleťte si na poznávací pobyt do Thajska

Exotická země úsměvů, překrásných pláží, přírodních krás, divokého nočního života a fascinujících historických chrámů, to je Thajsko. Sousedí s Malajsií, Kambodžou, Laosem a Myanmarem. Thajsko vás nadchne hned v prvních minutách a stane se pro vás jistě oblíbenou destinací. Zamilujete si nejen krajinu a místní kulturu, ale zejména přívětivé Thajce, kteří jsou na svou kulturu hrdí, pyšní a ke svým hostům velmi přívětiví.

Skvělá země

Dovolená v Thajsku nabízí celou řadu atrakcí od skvělého jídla, potápění, romantické písečné pláže, rušný noční život, fantastické masáže, paláce a chrámy hlavního města Bangkoku, opičí školu, stovky tropických ostrovů, hadí a krokodýlí farmy, pozorování divokých zvířat, nezapomenutelnou jízdu kajakem a spousty dalších. Pokud plánujete do této země dovolenou, vymezte si na ni dostatek dní, abyste poznali Thajsko co nejlépe. Vzhledem k tamním cenám si můžete užít skutečně přepychovou dovolenou za velmi pěkné ceny.

Přívětivá země

Jednoduché a krásné ostrovy si doslova říkají o relaxování, klid a odpočinek. Jejich krásu nevystihne ani ta nejkrásnější fotografie. Nechte se inspirovat naším doporučením a vydejte se na thajské ostrovy, kde se můžete kochat dech beroucí krajinou. Mezi takový patří např. ostrov Phuket. Patří mezi nejnavštěvovanější místa v Thajsku a vlastně i v celé jihovýchodní Asii. Nemusíte mít strach, že je ostrov poničený. Ničivá tsunami sice v roce 2004 zasáhla i na tento ostrov, ale dnes je již vše opraveno, nově postaveno a přizpůsobeno právě pro turisty. Moderní hotely a restaurace, půjčovny, různé atrakce apod. Na západním pobřeží se nachází pěkné písečné pláže, na východě je spíše bahno, na severu můžete vidět i malé zbytky deštného pralesa a zbytek ostrova je hornatý a zalesněný. Pokud toužíte po historických nebo kulturních památkách, tento ostrov zrovna není ten pravý ořechový.

Největší ostrov Thajska

Koh Samui je největší ostrov Thajska, kde žije cca 50 000 obyvatel. Máte-li rádi romantické pobřeží, palmy, kokos a nerušené prostředí tropického ostrova, Koh Samui je tu pro vás. Všechny pláže jsou písečné, a proto se hodí zejména pro rodiny s dětmi. Samozřejmě, že si tu skvělou dovolenou užije kdokoliv. Gurmáni ocení lahodné jídlo, golfisté si mohou užívat v resortu Santburi Samui, milovníci historie se zakoukají do řady velice pěkných budhistických chrámů, mladší generace si půjde užívat do barů, klubů apod.

autor> Fabio Achilliautor> Fabio Achilli

Článek Zaleťte si na poznávací pobyt do Thajska byl publikován 15. srpna 2017 v 12.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...