Užijte si hokej na vlastní oči v zahraničí

Tagy:  zájezd na NHL, Pittsburgh Penguings, Toronto, NHL, zahraniční hokej

Užijte si hokej na vlastní oči v zahraničí

Jestliže nejste fanoušky pouze českého hokeje, jistě oceníte zájezdy také ne zahraničních utkání. Letos se v New Yorku koná zápas dvou největších hvězd NHL a vy to můžete vidět na vlastní oči. Než si zajišťovat vlastní dopravu a ubytování, je mnohem lepší sehnat si třeba zájezd na světoznámé Pittsburgh Penguings, který obsahuje balíček zajišťující vše potřebné a vy se můžete jen bavit. Takže je rozhodnuto, žádné starosti, jen zábava.

Co musí být v zájezdu zahrnuto

Toronto Maple Leafs, foto: blairgableToronto Maple Leafs, foto: blairgable

V první řadě je důležitá letenka, abyste měli zajištěnou dopravu tam i zpátky. Neméně důležité je i přespání, nejlépe v *** hotelu a samozřejmě vstupenka na dvojzápas s Torontem. Stejně jako u běžné dovolené oceníte služby delegáta, který má dlouholetou zkušenost s podobnými zájezdy.

Rovněž se pořádají zájezdy na Pittsburgh Penguings, kde se hraje Metropolitní divizi severoamerické NHL a kde také dříve působil i Jaromír Jágr.

Pittsburgh Penguings, autor: Taras HnatyshynPittsburgh Penguings, autor: Taras Hnatyshyn

Jak se zabavit mezi zápasy

Mezi zápasy můžete navštívit Empire State Building postavený ve stylu art deco a 103 patry nebo největší a nejstarší muzeum v USA. Jistě neminete ani Sochu svobody vybudované na oslavu nezávislosti v roce 1776, Rockefellerovo centrum uprostřed Midtown Manhattanu s 19 obchodními domy nebo Ground Zero Observatoř, která stojí na místě tehdejších Dvojčat, na uctění památky útoky 11. září 2001.

Co vám nesmí chybět

Gymsack s názorem, foto: bastard.czGymsack s názorem, foto: bastard.cz

Tak vzhledem k tomu, že kabelka by byla trapná je nejlepším řešením stylový gymsack na záda, což jsou sportovní pytle na záda, do kterých se vám vejde vše nezbytně nutné. Čeští grafici pro vás na ně navíc připravili vtipné potisky, se kterými budete originální. Svůj názor můžete vyjádřit nejen slovy nebo oblečení, ale dokonce ho můžete mít napsaný i na vaku na zádech.

Zápasy se konají v polovině března, takže neváhejte, jinak už bude všechno vyprodaný. Hezkou zábavu.

Článek Užijte si hokej na vlastní oči v zahraničí byl publikován 24. února 2018 v 00.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...