Na levnou dovolenou s Condorem

Tagy:  dovolená, létání, pobyt, zájezd, duben, cestování, condor

Sponzorované odkazy:

Na levnou dovolenou s Condorem

Každý rok se těšíte na dovolenou, až si pořádně odpočinete od každodenního stresu a koloběhu ohledně rodiny a zaměstnání? Pak byste se měli zaměřit na levné letenky a ušetřené peníze zainvestovat do ubytování, výborného jídla a prostředí jakožto takového. Vyhazovat tisíce korun za drahé letenky je zbytečný luxus, který si můžete ušetřit, pokud budete šikovní a pravidelně budete sledovat veškeré akce. V dubnu je akčních letů nespočet, neboť právě v tomto měsíci „dovolenkování“ teprve začíná. A kam se vypravit s leteckou společností Condor? Do celého světa a dokonce za senzační ceny. Nechejte se inspirovat našimi vybranými tipy.

Madeira – 2 190 Kč

V typických středomořských oblastech Chorvatska nebo Itálie je touto dobou ještě poměrně chladno a rozhodně zapomeňte na koupání se v moři a opalování. Kde je ale i v dubnu a obzvláště koncem dubna teplo, je beze sporu Madeira. Tento portugalský ostrov je prosycen překrásnou přírodou a nechybí ani skvělé ubytování, vynikající jídlo a příjemné obyvatelstvo. Na poutavý ostrov Madeira, jež vás okamžitě uhrane, se nyní se společností Condor vydáte za senzačních 2 190 korun.

Puerto Plata – 6 990 Kč

Již vás nebaví neustále navštěvovat ta stejná evropská místa a pro jednou byste se rádi podívali o něco dál? Pak využijte senzační ceny letenek letecké společnosti Condor a vydejte se na zahraniční exotickou dovolenou již dnes. Do překrásné oblasti Puerto Plata na Dominikáně se totiž nyní podívat za super cenu 6 990 korun. A co vás na Puerto Plata čeká? Překrásná příroda, oceán, vlny o kterých se vám doposud ani nesnilo, úchvatné a takřka nekonečné pláže a samozřejmě prvotřídní ubytování. Neváhejte a vydejte se na Puerto Plata ještě dnes.

Autor: Ludovic BertronAutor: Ludovic Bertron

Montego Bay – 7 290 Kč

V exotických oblastech ještě chvíli zůstaneme, neboť se právě v dubnu nabízí nespočet možností, kam byste se mohli podívat a přesto vás dovolená nebude stát tisíce korun. Například Jamaica nabízí mnoho možností pro krásnou exotickou dovolenou. V tomto období je na Jamaice krásné počasí, proto se nemusíte obávat dešťů ani chladu. Jamaica je plna optimistických lidí, pohostinnosti, skvělého jídla a také příjemných komplexů k ubytování. Záleží výhradně na vás, zda si vyberete luxusní hotel nebo příjemný bungalov u pláže. Letenky do oblasti Montego Bay nacházející se právě na krásné Jamaice vás nyní přijdou na skvělých 7 290 korun.

Autor: EvgeniiAutor: Evgenii

Nejlevnější letenky najdete na pelikan.cz

Článek Na levnou dovolenou s Condorem byl publikován 14. dubna 2017 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...