Letenky do 1000 jedině od Easyjet

Tagy:  akční letenky, levné letenky, létání, dovolená, pobyt, easyjet

Sponzorované odkazy:

Letenky do 1000 jedině od Easyjet

Leteckých společností je na trhu neuvěřitelně mnoho a čím dál více aerolinek začíná svoji leteckou dráhu. Není se čemu divit, neboť lidé preferují letadla před osobními automobily a navíc je cestování oblíbenou aktivitou většiny lidí na celém světě. Také milujete cestování, ale nemůžete si dovolit několikrát do roku platit nákladné letenky a luxus s nimi spojený? Pak se zaměřte na leteckou společnost Easyjet a cestujte za hubičku.

Easyjet je nízkonákladovým leteckým dopravcem, o kterém jsme již nesčetněkrát psali. Právě tato společnost je jednou z těch, která vám nabídne opravdu levné letenky po celé Evropě, a to prakticky po celý rok. Stačí jen pravidelně sledovat internetové stránky dopravce a jistě si vyberete. A kam se můžete podívat v březnu? Máme pro vás pár senzačních tip, díky kterým utratíte maximálně tisíc korun. A to se opravdu vyplatí!

Miláno za 699 korun

Pokud vám příliš nezáleží na vybrané destinaci a zkrátka se chcete podívat do některého z vyhlášených evropských velkoměst, pak využijte akčních letenek společnosti Easyjet právě nyní a vypravte se do překrásného italského města – Miláno. Tato metropole se pyšní těmi nejluxusnějšími butiky v celé Evropě a pokud milujete módu a Channel je vaše oblíbená značka, budete tu jaro ryba ve vodě. Využijte akčních letenek a vydejte se do překrásného Milána nyní za senzačních 699 korun, a to včetně letištních poplatků.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Řím za 759 korun

Dalším městem, které by měl člověk za život alespoň jednou navštívit, je beze sporu Řím. Hlavní město Itálie se může pyšnit překrásnými historickými památkami, které jen tak něco nepředčí. Jestli vás z fotografií láká majestátní Collsoseum, na živo z jeho monstróznosti budete doslova vedle. Nečekejte již na příhodnější podmínky a vydejte se za krásami italského Říma již dnes, a to za super cenu 759 korun spolu s poplatky.

Amsterdam za 899 korun

Lákají vás nekonvenční lidé, netypická architektura a tak trochu anarchie? Pak si nemůžete nechat ujít Amsterdam, který je známý pro svoji nespoutanost a barevné domy, které se nacházejí podél celé řeky hlavního města Nizozemska. V Amsterdamu na vás čekají nejenom legendární coffee shopy, ale také překrásná příroda a ekologie. Lidé zde preferují jízdu na kolech, proto je zde čerstvý vzduch opravdu znát. Cena letenek vás nyní přijde na skvělých 899 korun, a to včetně zpátečního letu a letištních poplatků.

Článek Letenky do 1000 jedině od Easyjet byl publikován 28. února 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...