Únor ve znamení evropských měst

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, eurovíkend, evropa, zájezd, akční letenky, last minute, únor

Sponzorované odkazy:

Únor ve znamení evropských měst

Evropa je tím nejkulturnějším kontinentem vůbec a my můžeme být právem hrdi na skutečnost, že jsme v jeho středu. Díky příhodné poloze České republiky máte ta nejkrásnější města jako na dlani a proto je otázkou času, kdy je všechna navštívíte a navěky si jejich dokonalost vštípíte do paměti. Evropy v době skrývá taková kouzla, díky nimž budete chtít cestovat více a více, neboť poznávání nových končin není nikdy dost. A kam se v únoru vydat? Díky levným letenkám máte nespočet atraktivních možností.

Paříž nikdy nezklame

Nevíte, kde strávit jeden z únorových víkendů a vaší podmínkou je utratit co možná nejméně peněz za letenky? Pak se vydejte do překrásné Paříže, která nikdy nezklame. Paříž je klasikou, kde se spojuje architektura, kultura a nespočet překrásných historických pamětihodností, díky nimž se budete do hlavního města Francie rádi znovu a znovu vracet. Nyní seženete letenky do Paříže za skvělých 799 korun, a to jedině od letecké společnosti Wizzair.

Miláno jako Mekka módy

Jestli něco miluje většina žen, pak jsou to rozhodně nákupy, a to pokud možno nekonečné a luxusní. Našetřili jste si nějaké peníze nebo máte takový příjem, že si můžete dovolit svůj výlet trochu „roztočit“? Pak se musíte v únoru podívat do Milána, jež je považováno za Mekku módy. V Miláně najdete naprosto všechny luxusní značky a mnoho módních návrhářů a oblečení, obuv i doplňky zde seženete za poměrně příhodné ceny. Udělejte si výlet ve znamení nákupů a pořizování nového šatníku. Ceny letenek se nyní od letecké společnosti EasyJet pohybují okolo 1 099 korun.

Autor: Moyan BrennAutor: Moyan Brenn

Bratislava ve znamení luxusu

Když už eurovíkend, tak ve velkém stylu a vším luxusem a pozlátkem? Pak byste si měli vybrat takové město, kde jsou pětihvězdičkové hotely levnější než kdekoliv jinde. Zatímco v Paříži zaplatíte za hotel Hilton i 10 000 korun, v Bratislavě se ubytujete již za senzačních 2 500 korun pro dvě osoby, což je opravdu exkluzivní cena. V Bratislavě takových hotelů najdete nespočet a proto si můžete dovolit naplánovat si přepychoví víkend za opravdu dobré ceny. Letenky navíc seženete za neskutečných 599 korun, a to s leteckou společností EasyJet.

Litva jako Praha

Praha je pro mnoho turistů tolik atraktivní a žádaná proto, že je romantická, historická a skýtá tolik překvapení, že ji nemůžete mít dost ani po několika opakovaných návštěvách, Velmi podobným městem je například Litva. Ta má také nekonečně úzkých uliček a historické centrum s obdobným typem budov. Jestli chcete někam, kde je atmosféra podobná jako v našem hlavním městě, Litva je nejlepší volbou nejenom v únoru. Nyní vás letenky do Litvy vyjdou na senzačních 899 korun, pokud se tedy rozhodnete letět s aerolinií Wizzair.

Článek Únor ve znamení evropských měst byl publikován 20. února 2017 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...