5 tipů na výhodné Vánoční lety

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, prosinec, vánoce

Sponzorované odkazy:

5 tipů na výhodné Vánoční lety

Rok se s rokem opět sešel a před vámi jsou krásné svátky Vánoční. Ty si každý chce jistojistě užít po svém a ideálně plnými doušky. Milujete Vánoce především proto, že budete mít opět na chvíli volno a jako vždy vás přepadne chuť na nic nedělání a odpočinek? Pak si užijte Vánoce po svém a vydejte se na kratší pobyt po Evropě nebo na exotickou dovolenou. Na Maledivách vás sice nečeká kapr a ozdobená jedle, ale nekonečné pláže a opalování rovněž nejsou k zahození.

Miláno za pár korun

Milujete cestování, nejraději byste byli neustále ve vzduchu nebo v cizích krajinách, ale na svátky chcete být doma se svojí rodinou a těmi nejbližšími? Pak se vydejte na zahraniční pobyt ještě ped zahájením Vánoc. Ideální volbou je například eurovíkend v Miláně, kde nakoupíte mnoho oblečení a doplňků, co doma neseženete. Výhodou je také nakoupení Vánočních dárků, jež budou vskutku netradiční. Cena letenky do Milána je nyní senzačních 799 korun, a to jedině s leteckou společností EasyJet.

A co takhle New York?

Nebojte se ani delších tras, které jsou v předvánočním období opět za akční ceny. Například do majestátního New Yorku, který je krásný po celý rok, se s leteckou společností podíváte za skvělou cenu 9 899 korun. Cestujte s aerolinií Lufthansa a výlet do americké metropole vás vyjde na skvělou cenu.

Autor: Kolitha de SilvaAutor: Kolitha de Silva

Odpočinek v Thajsku

Již mnoho let Češi nadšeně létají do překrásného Thajska, které je pravou exotickou destinací. Ještě před několika lety bylo Thajsko pouze pro velmi bohaté lidi, dnes vás al letenky vyjdou na takové peníze, že si je nebudete chtít nechat ujít. S aerolinií KLM se nyní do Thajska a jeho překrásného okolí podíváte za neskutečných 7 899 korun.

Za trhy do Vídně

Pro ty, jenž neprahnou po exotické dovolené a veškeré dárky mají již dávno nakoupeny je zde velmi výhodná nabídka akčních letenek do Rakouska, a to konkrétně do jeho hlavního města. Vídeň je před Vánoci majestátní a vskutku kouzelná. Na náměstí se pyšní nespočet trhů nabízejících výborné jídlo, pití, ozdoby a také suvenýry. Vypravte se do Vídně již dnes za 599 korun. Levné letenky nabízí letecká společnosti Wizzair.

Vánoce na horách

Již roky trpíme tím, že jsou u nás bílé Vánoce opravdu jen zřídka kdy. Zpravidla se na Štědrý den neobjeví ani vločka a místo toho se díváte z okna na déšť a bláto. Chtěli byste zase, jako když jste byli děti, prožít typické bílé Vánoce? Pak vám nezbude, než se vydat na hory. Využijte akčních letenek letecké společnosti EasyJet a leťte do italských Alp za neskutečných 1 299 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 5 tipů na výhodné Vánoční lety byl publikován 10. prosince 2016 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...