Co koupit na letišti? Budete překvapeni z výběru

Tagy:  obchod, létání, nákup, oblečení, doplňky, magazín, noviny, jídlo

Sponzorované odkazy:

Co koupit na letišti? Budete překvapeni z výběru

Letiště již dávno nejsou tou otravnou čekárnou, kde vám minuty utíkají jako dlouhé hodiny a vy máte pocit, že k odletu do zahraničí snad nikdy nedojde. Dnes jsou letiště nejenom velice komfortní a příjemná, ba dokonce moderní, ale kupodivu vlastní tolik obchodů a nabízejí nespočet možností, co všechno si pořídit. Nakupte si suvenýry z cest, přivezte vašim známým a rodině nečekané dárky a dejte si dobroty, o kterých se vám jen snilo.

Noviny, které u nás nenajdete

Noviny a časopisy jsou alfou a omegou každého cestování, neboť přežít dlouhý let, aniž byste nahlédli do bulvárního plátku nebo se podívali, co je právě v módě, je nemyslitelné. Zapomněli jste si pořídit magazín i na zpáteční cestu? Pak se zastavte v jednom z letištních obchodů a pořiďte si noviny, které na našich stáncích nenajdete. Je jich nespočet a pakliže u vás nehrozí jazyková bariéra a anglicky psané texty vám vyhovují, budete z nabídky nadšeni.

Kosmetické zázraky

V dřívějších letech se na letištích pořizovaly především parfémy, neboť všichni žili v domnění, že jsou neuvěřitelně levné. Dnes ale seženete mnoho vůní na e-shopech za skvělé ceny a ty těm letištním mohou snadno konkurovat, dokonce jsou mnohdy výhodnější. Místo klasických parfémů a toaletních vod se spíše zaměřte na novinky a produkty oblíbených značek, které v našich parfumeriích nejsou k dostání. Co třeba luxusní tělové krémy v netradičních vůních nebo odstíny rtěnek, které do Čech ještě nedorazily? Z takových kousků budete teprve jásat a ceny přitom nebudou nikterak vysoké.

Autor: Ryan WickAutor: Ryan Wick

Dobroty na cesty

Cesta letadlem je často zdlouhavá a neutíká tak, jak byste si představovali. Nemluvě pak o nekonečném čekání na letadlo a odbavení zavazadel. Celý proces cestování letadlem zkrátka může být únavný, proto byste si jej měli zpříjemnit něčím sladkým nebo slanou dobrotou. Zapomeňte však na tatranky a fidorky a raději si kupte překvapení ze zahraničí v podobě čokolád, sušenek nebo oříšků, které nejsou v České republice k dostání. V duty free obchodech narazíte na netradiční příchutě Milky, mnoho druhů oblíbených sušenek Oreo nebo třeba arašídy s kořením a medem. Možností je mnoho, tak si neváhejte pobyt v kajutě co nejvíce zpříjemnit.

Doplňky a oblečení jako malá pozornost

Z každé dovolené, byť by se jednalo o krátký eurovíkend, byste si měli přivést malé překvapení a udělat si radost. Nestihli jste si nic pořídit v destinaci ani ve městě? Pak si zajděte do butiku na letišti, kde seženete překrásné kabelky, luxusní kožené pásky a originální šátky.

Článek Co koupit na letišti? Budete překvapeni z výběru byl publikován 19. října 2016 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...