Říjnové akční letenky

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, říjen

Sponzorované odkazy:

Říjnové akční letenky

Stejně jako v jiných měsících, i v říjnu můžete cestovat co hrdlo ráčí. Zatímco v létě byly ceny letenek vyšší a vzhledem k turistické sezóně často i předražené, na podzim se podíváte na krásná místa v zahraničí za skvělé ceny, které nemají obdobu. Říjen je měsícem, kdy se ještě můžete dostat na letní dovolenou, avšak musíte vybrat takovou destinaci, kde bude teplo, slunečno a příjemně. Podívejte se na výběr akčních letenek do celého světa a cestujte za bezkonkurenční ceny na trhu.

New York – 9 377 Kč

Jestli existuje nějaké místo nebo konkrétně město, které byste alespoň jednou za svůj život měli navštívit, pak je to beze sporu New York. Toto majestátní velkoměsto je perlou Ameriky a neexistuje člověk, který by o jeho kráse mohl snad pochybovat. Metropole je diametrálně odlišná od typických evropských měst, proto zde budete uneseni a nadšeni. Vše je ohromné, až megalomanské a natolik netradiční, že budete chtít New York zase navštívit. Vydejte se do tohoto úchvatného města s leteckou společností Delta Airlines, a to již za senzačních 9 377 korun.

Valencie – 950 Kč

Dovolená nemusí být pouze o moři, opalování se a nic nedělání. Pro mnoho lidí je představa odpočinku právě v eurovíkendu nebo poznávacím zájezdu, během kterého poznáte doposud nepoznané a seznámíte se s kulturou jiné země a jiného města. Využijte akčních říjnových letenek a vydejte se s nyní s leteckou společností Ryanair do překrásné španělské Valencie, kde budete nadšeni. Město je plné historických památek, architektury, ale také typické horkokrevné kultury a nechybí ani španělské tapas bary a vynikající paella na každém rohu. Ceny letenek do Valencie vás v tomto měsíci vyjdou na senzačních 950 korun.

Autor: john yammaAutor: john yamma

Miláno – 458 Kč

V říjnu se můžete těšit na volný sváteční den a byla by téměř škoda, nespojit jej s víkende a neudělat si malý zájezd do jednoho z překrásných evropských měst. Pokud ještě nevíte, kam byste se podívali, využijte neuvěřitelně nízké ceny letenek letecké společnosti Ryanair a vydejte se do úchvatného italské Milána, kde budete jistě nadšeni. Miláno je město luxusu a módy, proto si zde nezapomeňte nakoupit oblečení a vzhledem k blížícím se Vánocům se můžete těšit také na dárky pro své nejbližší, které budou vskutku originální a jedinečné. Cena letenky je neskutečných 458 korun.

Madeira – 2 190 Kč

Chybí vám již sluneční paprsky a chtěli byste si ještě odpočinout na prosluněné pláži a nachytat trochu toho bronzu? Pak se vydejte s leteckou společností Condor na překrásný portugalský ostrov Madeira, kde si užijete ničím nerušenou letní dovolenou se vším všudy. Vzhledem k tomu, že je již říjen, pravděpodobně se nepotkáte s davy turistů a vaše dovolená bude o to poklidnější a příjemnější. Cena letenky je nyní skvělých 2 190 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Říjnové akční letenky byl publikován 8. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...