Kam na pozdní zářijovou dovolenou?

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, last minute, září, společnost

Sponzorované odkazy:

Kam na pozdní zářijovou dovolenou?

Září je prakticky posledním měsícem, kdy si můžete užít dokonalou letní dovolenou, aniž byste museli do exotické oblasti, kde je horko a slunečno po celý rok. Nestihli jste se s dětmi nebo partnerem vypravit na dovolenou v letních měsících a v prázdninové sezóně? Nezoufejte, nyní je dovolená o poznání výhodnější. Kromě faktu, že seženete mnoho akčních a last minute letenek, všude na vás čekají poloprázdné hotelové komplexy a apartmány s opět nízkými cenami. Dovolená v září vás tak kompletně vyjde na super cenu.

Autor: AmauryAutor: Amaury

Dubaj – 4 892 Kč

Pakliže nechcete riskovat, že vás v evropských destinacích v Itálii, Chorvatsku nebo Řecku bude již poměrně chladno a počasí nebude tolik krásné, jak jste si představovali, vypravte se do úchvatné Dubaje, kde budete z prostředí doslova nadšeni. Dubaj je místem, kde se můžete těšit na nekonečné písečné pláže v kombinaci s luxusními hotelovými komplexy. Pakliže neprahnete po odlehlé pustině, Dubaj je tím pravý místem pro vás. Vydejte se do Dubaje s leteckou společností Ukraine Airlines, a to již za senzačních 4 892 korun.

Alicante – 1 650 Kč

Kde vám v září bude ještě rozhodně teplo a užijte si letní dovolenou, je Španělsko. Vyhněte se však severním oblastem a naopak se vydejte do středu nebo na jih, kde jsou podmínky stále letní, a to už do října. Španělsko je místy tropickou oblastí s písečnými plážemi a krásnou přírodou. Ubytujte se v menším rodinném penzionu v Alicante anebo v hotelovém komplexu s all inclusive servisem a prožijte dovolenou snů za skvělé ceny. Do Alicante leťte v září s leteckou společností Eurowings za skvělých 1 650 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Gran Canaria – 1 890 Kč

Skvělou volbou, kam se v září ještě vydat, jsou samozřejmě Kanárské ostrovy. O těch se hovoří jako o ostrovech věčného jara, neboť na jejich půdě konstantně panuje stejné počasí, okolo 27 stupňu po celý rok. Pakliže si nepotrpíte na parna v Egyptě a Tunisu Kanárské ostrovy vám učarují svojí překrásnou přírodou, průzračnou vodou a také oblázkovými plážemi, které najdete málo kde. Cestujte na Gran Canaria za skvělých 1 890 korun i se zpáteční cestou s aerolinií Ryanai.

Autor: Milos MilosevicAutor: Milos Milosevic

Článek Kam na pozdní zářijovou dovolenou? byl publikován 12. září 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...