Nejlevnější zářijové letenky

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, září, společnost

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější zářijové letenky

Prázdniny uplynuly jako voda a opět je zde září s příslibem blížícího se chladného a sychravého podzimu. Mnozí z vás možná v zápalu pracovního vytížení nestihli řešit dovolenou anebo jste se chytře rozhodli, že počkáte, co vám nadělí zářijové letenky a last minute pobyty. Jak to tak bývá, každý rok jsou pobyty v září zkrátka nejlacinější a pokud se nutně potřebujete prohřát, odpočinout si na pláži anebo procestovat všechny světové památky, nastala ta nejlepší doba na dovolenou.

Mauricius – 10 290 Kč

Na exotické dovolené se sice většina lidí vydává v zimě, kdy jsou u nás teploty pod bodem mrazu a vy se nutně potřebujete ohřát a získat příjemnou opálenou barvu. Pokud jsou ale zářijové letenky natolik levné a akční, byla by opravdu hloupost jejich velkorysosti nevyužít a nepodívat se do exotické oblasti. Skvělou volbou jsou například letenky na Mauricius, které nyní seženete za senzačních 10 290 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků. Létejte se Smartwings a máte vyhráno.

Autor: Michela SimonciniAutor: Michela Simoncini

Svatý Martin – 8 886 Kč

U exotiky ještě chvíli zůstaneme, neboť nejenom Mauricius, ale další ostrovy nabízejí neuvěřitelně laciné letenky, které zkrátka nelze odmítnout. Snili jste odjakživa o cestě na překrásný a prosluněný Karibik? Pak si přesně tento sen můžete splnit v září, kdy jsou letenky levnější až o 50 procent. Podívejte se na překrásný ostrov Svatý Martin, kde jsou pláže písečné nekonečně dlouhé, moře průzračné a za celý pobyt neobjevíte na obloze jediný mráček. Cena letenek s leteckou společností Air Carabies je nyní senzačních 8 886 korun.

Ibiza – 1 650 Kč

Pro ty, co by rádi zůstali v Evropě a za pobyt chtějí dát opravdu co nejméně korun, je ideální volbou oblast Baleárských ostrovů, a to konkrétně ostrov Ibiza. Ten je vyhlášen především pro množství party a večírků, ovšem zdaleka tomu tak není. Obzvlášť v létě, kdy studentům skončily letní prázdniny, si na Ibize vskutku odpočinete a užijete si pravou a nefalšovanou letní dovolenou se vším všudy. Letenky na krásný španělský ostrov Ibiza vás nyní budou stát skvělých 1 650 korun, a to jedině s leteckou společností Condor.

Autor: Pepe RodMonAutor: Pepe RodMon

Článek Nejlevnější zářijové letenky byl publikován 3. září 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...