Jaké zvolit příruční zavazadlo na víkendové výlety?

Tagy:  víkend, batoh, zavazadlo, converse, dovolená, prodloužený víkend, eurovíkend, létání, letadlo

Jaké zvolit příruční zavazadlo na víkendové výlety?

Pracovní týden je pro většinu lidí velmi hektický, a to jak po stránce pracovní, tak osobní. Aktivity ratolestí, starost o domácnost, sportování, pochůzky. To vše a mnoho dalšího vám bere energii a dostává vás do jakéhosi stereotypu, ze kterého jistě rádi alespoň na čas vystoupíte. Pro odpočinek a změnu jsou ideálním časem víkendy, během kterých můžete dělat vše, co si během týdne musíte odpírat. Máte chuť poznávat hrady a zámky, objet s dětmi všechny zoologické zahrady nebo se čas od času vydat s partnerem na romantický wellness pobyt nebo eurovíkend do jednoho z evropských měst? Pak se neobejdete bez menšího zavazadlo, které pojme všechny nezbytné věci na pár dní a přesto vám nezabere příliš prostoru ani vás nijak neomezí v cestování. A že vám takové zavazadlo chybí? Pak se podívejte, jaké kousky jsou tou nejlepší investicí.

Converse jako nestárnoucí klasika

Cestovních tašek samozřejmě existuje neuvěřitelné množství a pokud si nejste jisti, co přesně hledáte, můžete ten vhodný kousek najít až po několika svízelných hodinách hledání. Ve finále však hrozí výběr nevhodného typu, který bude nekvalitní, nepohodlný a po jedné cestě prakticky nepoužitelný. Vsaďte raději na ověřenou klasiku a pořiďte si zavazadlo, na které je spolehnutí a nikdy nevyjde z módy. Cestovní tašky Converse patří k legendě stejně tak, jako značka sama. Téměř každý zná klasické tenisky Converse, jež se dnes vyrábějí v mnoha variantách a barevných kombinacích a jak byly moderní před lety, stále jsou neuvěřitelně v kurzu. S taškami Converse je to obdobné, proto si můžete být jisti, že jste si pořídili prvotřídní kousek s osobitým stylem.

Tašky Converse jsou zárukou kvality a stylu, autor: bagoloTašky Converse jsou zárukou kvality a stylu, autor: bagolo

Do letadla s kabelkou nebo praktickým zavazadlem?

Při cestování leteckou dopravou můžete mít sice kufr s omezenými kilogramy, avšak naštěstí vám nic nebrání vzít si příruční zavazadlo, které vám ochrání osobní věci a navíc budete mít stále při sobě oblíbenou knihu, mobilní telefon a také jídlo. Tento společník vám zkrátka celý let zpříjemní a umožní lépe dýchat. Zvykli jste si do letadla nosit klasickou kabelku? Pak riskujete její zničení a navíc v jejích útrobách pravděpodobně nenajdete své věci tak snadno a rychle, jak byste si představovali. Pro tyto případy si proto obstarejte cestovní příruční zavazadla přímo určena k cestování. Vybrat si můžete z mnoha atraktivních variant, které vám budou sedět a navíc skvěle padnou k vašemu ležérnímu outfitu na cesty.

Autor: bagoloAutor: bagolo

Na víkend s batohem

Kolikrát jste si již po návratu z kratší dovolené nebo prodlouženého víkendu říkali, že jste si sebou sbalili zbytečně mnoho věcí, které vám akorát zabíraly místo? Mnoho lidí si pro jistotu vezme několik náhradních kusů oblečení, kosmetiky i jídla a ve výsledku si vystačí s minimem. Pakliže jste se z minulé cesty poučili a tentokrát hodláte opravdu cestovat „nalehko“ a pouze s větším batohem, pak zvolte komfortní variantu s vyztuženými zády a rameny, díky kterým bude cestování příjemné a nošení zavazadel jako procházka růžovým sadem. Stylové moderní batohy mohou být nejenom trendy a dle poslední módy, ale rovněž vhodné pro vaše záda a celkový pohybový aparát.

Vydejte se na cesty jen s batohem, autor: bagoloVydejte se na cesty jen s batohem, autor: bagolo

Článek Jaké zvolit příruční zavazadlo na víkendové výlety? byl publikován 24. srpna 2016 v 23.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...