Letenky do 2 000 aneb levná dovolená

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, levné letenky, akční letenky, léto, srpen

Sponzorované odkazy:

Letenky do 2 000 aneb levná dovolená

V letošním roce jste se na zahraniční dovolenou nedostali, protože vám všechny zájezdy připadali příliš drahé a váš rozpočet ne zrovna příznivý a nakloněný k utrácení? Pak jste si možná užili překrásnou dovolenou na Lipně nebo u Máchova jezera anebo čekáte na ty nejlacinější letenky, které jsou již konečně k mání. Vyčkávat na poslední nabídky se vskutku vyplatilo, neboť si v srpnu můžete užít krásnou zahraniční dovolenou již od senzačních 2 000 korun. Nevěříte? Pak se přesvědčte, že jsou ceny letenek opravdu dech beroucí.

Lamezia Terme – 1 690 Kč

Do úchvatné Itálie se ročně vypraví na desítky tisíc nadšených turistů, mezi kterými samozřejmě nesmí chybět ani Češi. Itálie je natolik rozmanitou zemí, že ji můžete navštěvovat prakticky kdykoliv a stále budete mít co dělat a co objevovat. Na jaře a na podzim vás čeká poznávání Říma, Benátek, Florencie nebo Neapole, v zimě zase úchvatné zasněžené Alpy a v letních měsících jsou dveře Itálie otevřeny dokořán. Gargano, Sicilie, Sardinie, Bibione, Lago di Garda nebo krásná oblast Lamezia Terme jsou ideální volbou na pravou letní dovolenou jak s přáteli, tak s dětmi nebo pouze s partnerem. Vydejte se nyní do Lamezia Terme za senzačních 1 690 a užijte si letní dovolenou za skvělé ceny, na kterou nikdy nezapomenete. Tyto laciné letenky seženete od letecké společnosti Air Berlin.

Autor: Alexander van LoonAutor: Alexander van Loon

Mallorca – 1 390 Kč

Evropské ostrovy jsou krásné do posledního koutu, a to především díky své specifické kultuře a rozmanitosti. Na co na ostrovech také nenarazíte, jsou typické městské pláže a rozlehlé panelákové hotely, což milovníci soukromí a romantiky jistě velmi ocení. Pakliže vám nevadí trochu delší let a oblíbili jste si slunné a horké Španělsko, pak se vydejte na úchvatný ostrov Mallorca, který je doslova rájem na zemi. Zde se snoubí španělská horkokrevnost se starými tradicemi a nechybí samozřejmě krásné pláže a promenády. Jestli se vám někde bude opravdu líbit a budete se chtít vrátit, pak je to rozhodně Mallorca. Cena letenek na tento španělský ostrov je s leteckou společností Condor 1 390 korun.

Autor: Alexander van LoonAutor: Alexander van Loon

Kréta – 1 950 Kč

Kréta je nejenom největším ostrovem Řecka, ale také celého středozemního moře a jistě jste si ji na mapě nemohli nevšimnout. Pokud jste ji ještě neměli tu čest navštívit, pak nastala ta správná chvíle na dovolenou a na řecké dobrodružství. Kréta se pyšní staletou specifickou historií, ke které se váží řecké báje a pověsti o labyrintu a legendárním býkovi s lidským tělem. Kréta je jednak plna krásných památek, které mají své dějiny, ale také překrásných pláží, nechybí průzračné moře a vynikající řecká kuchyně. Letenky na impozantní ostrov Kréta vás nyní s leteckou společností TULfly vyjdou na senzační cenu 1 950 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Letenky do 2 000 aneb levná dovolená byl publikován 9. srpna 2016 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...