Last minute červenec - tipy na letní letenky

Tagy:  dovolená, létání, levné letenky, akční letenky, červenec, léto, last minute

Sponzorované odkazy:

Last minute červenec - tipy na letní letenky

Červenec je typickým dovolenkovým měsícem, kdy se většina lidí vydává do odlehlých zahraničních destinací a většina se již nemůže dočkat na pravou letní dovolenou. Možností, kam se o prázdninách vydat je samozřejmě nekonečně mnoho a výběr destinace velmi podněcuje také výběr vaší společnosti. Pokud se rozhodnete cestovat s dětmi a celou rodinou, ideálně vsaďte na místo, kde se děti nebudou nudit. S partnerem se ideálně vydejte do romantického místa, kde si užijete soukromí a pohodu a s přáteli třeba na jachtu nebo do kempu, kde můžete každý večer popíjet a slavit. Dovolenou vám jistě zpříjemní cena letenek, která rozhodně nemusí být nikterak vysoká.

Vyberte si dovolenou dle letenek

Pokud ještě dovolenou nemáte vybranou a nepreferujete jednu určitou destinací, kam zkrátka musíte jít, pak se orientujte podle ceny letenek, které můžete sehnat za bezkonkurenční ceny. Možná žijete v domnění, že v letní sezóně budou letenky nejdražší a levnou dovolenou zkrátka nemlžete sehnat, nicméně není tomu tak. Dokonce v této hlavní sezóně narazíte na opravdu laciné letenky, které vás svoji cenou nadchnou. Podívejte se na aktuální nabídku akčních letenek a vyberte si dovolenou snů.

Vydejte se do Thajska na letní dovolenouVydejte se do Thajska na letní dovolenou

Kostarika – Liberia – 10 380 Kč

Pokud vás již Evropa až tak nebaví a rádi byste se podívali o něco dále, pak je tu přesně pro vás připravena akce na letenky do překrásné Kostariky, a to konkrétně do oblasti Liberia. Kostarika je ideálním dovolenkovým rájem pro páry. Přes den se můžete opalovat na nekonečně dlouhých plážích a odpočívat a večer se vydáte do města, kde si na trzích nakoupíte suvenýry a v uličkách ochutnáte to nejlepší jídlo, které v českých restauracích rozhodně nenajdete. Využijte akčních letenek od Air Canada a vydejte se do Kostariky za skvělých 10 380 korun.

Thajsko – Bangkok – 9 966 Kč

A co takhle konečně vyzkoušet ono legendární Thajsko? Thajsko je jednou z nejpopulárnějších destinací, kam se ročně vypraví tisíce lidí, kteří si chtějí užít pravou a nefalšovanou exotickou dovolenou. Thajsko je skvělé v tom, že si užijete dovolenou u oceánu a přitom můžete zažít pravý ruch velkoměsta. Pakliže se na pláže překrásného Thajska chcete podívat, nezapomeňte se zastavit v hlavním městě, které vás okamžitě nadchne a pravděpodobně jej budete chtíti navštívit znovu. Bangkok v sobě snoubí thajské tradice v pravém slova smyslu spolu s moderními restauracemi, hotelovými komplexy a samozřejmě nákupními centry. Letenky do Thajka vás nyní s leteckou společností Ukraine International vyjdou na senzačních 9 966 korun.

Článek Last minute červenec - tipy na letní letenky byl publikován 27. července 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...