Poznávejte krásy evropských měst za pár korun

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, cestování, evropa, města, paříž, benátky, londýn

Sponzorované odkazy:

Poznávejte krásy evropských měst za pár korun

Červenec a srpen se obvykle nesou ve znamení letních zájezdů, na které se většina lidí těší po celý rok. Ať už se plánujete vypravit pouze s partnerem, dětmi nebo s partou přátel, přeci jen je léto dost dlouhé a jedna dovolená, trvající maximálně 14 dní nebo dokonce pouhý týden, uteče neuvěřitelně rychle. Najednou pak před vámi bude ten starý známý stereotyp a fakt, že je venku krásně, na něm nic nezmění. Udělejte si proto léto o trochu lepší, než tomu bylo v předešlých letech, a vydejte se za akční ceny do některého z překrásných evropských měst, kde poznáte tamní kulturu, památky a ochutnáte místní speciality. Už víte, kam to bude?

Paříž za 759 Kč

Pokud jste se přeci jen rozhodli, že se ještě za hranice naší vlasti podíváte, pak je před vámi samozřejmě otázka, kam to bude. Možností je nespočet a pokud doslova nebazírujete na určitém místě, měli byste se nechat strhnout akčními letenkami, díky kterým ušetříte tisíce korun a přesto bude váš pobyt nezapomenutelný a rozhodně ne nijak ošizený. S leteckou nízkonákladovou společností EasyJet se nyní v červenci můžete podívat například do hlavního města Francie, a to za senzačních 759 korun. Paříž je možná jakousi klasikou a omšelou tradicí, nicméně kdo nebyl alespoň jednou v městě lásky a romantiky, jako by nebyl a pakliže jste ji měli tu čest navštívit již několikrát, stále má co nabídnout a čím vás překvapit. Neváhejte proto a vydejte se vstříc Louvru a Eiffelově věži ještě dnes.

Benátky za 824 Kč

Pakliže jste se přeci jen usmysleli, že letos do Paříže nepojedete a nebo počkáte na jiné roční období, je zde další akční nabídka od aerolinky Wizzair, a to v podobě neuvěřitelně laciných letenek do překrásných italských Benátek. Itálie je sama o sobě velmi atraktivním místem a prakticky neexistuje oblast nebo město, kde by se vám nelíbilo. Benátky jsou v tomto období zalité sluncem a nabízejí tolik romantických chvil, o kterých se vám s partnerem nikdy ani nesnilo. Vydejte se na palubu Gondoly ještě dnes, a to za senzačních 824 korun.

Autor: Rodrigo ParedesAutor: Rodrigo Paredes

Londýn za 759 Kč

V Paříži i Benátkách se můžete těšit na jedno, a tím je neskonalá romantika, procházky a jednoduše vše, co vy a partner oceníte. Kam se ale vydat, pokud neplánujete cestovat se svojí drahou polovičkou anebo žádnou nemáte a chcete si užít prodloužený víkend s partou kamarádek? Ideální volbou je Londýn, kde jednak nechybí památky, historie a především si zde užijete nákupy podle svých představ. Cena letenky se společností EasyJet je nyní senzačních 759 korun. Tak na co ještě čekáte? Hurá pro nové hadříky a kabelky.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Poznávejte krásy evropských měst za pár korun byl publikován 7. července 2016 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...