Dovolená za super ceny? Jedině s levnými letenkami

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, nízkonákladové letenky, červenec, léto

Sponzorované odkazy:

Dovolená za super ceny? Jedině s levnými letenkami

Na letní dovolenou se chce alespoň jednou za rok vypravit naprosto každý, o tom není pochyb, nicméně ne vždy jsou ceny zájezdů zrovna cenově dostupné a tak by se vám snadno mohlo stát, že místo na vysněný zájezd k moři pojedete na Lipno nebo na vaši chatu, kde beztak trávíte téměř všechny letní víkendy. Existuje tu ovšem možnost, díky které se na dovolenou k moři podívá opravdu každý, a tou jsou levné letenky. S těmi se letošní léto opět roztrhl pytel a pokud budete chytří, pak můžete ušetřit tisíce korun, ba dokonce desítky. Nechejte se inspirovat akčními letenkami na červenec a vydejte se za dobrodružstvím za pár korun.

Mallorca – 1 650 Kč

Vždy jste snili, že se podíváte na jeden z impozantních španělských ostrovů, které neustále slibují překrásné počasí, teplé moře, luxusní ubytování a krajinu, o které se vám ani nesnilo? Pak se vám toto přání může vyplnit již dnes, a to s neuvěřitelně levnými letenkami od letecké společnosti TULfly, která nyní nabízí letenky na úchvatný ostrov Mallorca za neuvěřitelných 1 650 korun.

Burgas – 1 090 Kč

Před pár lety, kdy bylo nejvíce populární jezdit do Chorvatska, neboť je opravdu levné, Češi objevili také krásy Bulharska a nestačili se divit. Nejenom, že v této zemi seženete levné ubytování, ale stravování vás zde vyjde podstatně levněji, než doma. Jídlo v restauracích seženete i do 100 korun za menu a nemluvě o nákupech v obchodech a na trzích. Bulharsko je navíc překrásnou přímořskou zemí, kde jsou ohromné vlny a skvělé písečné pláže. Vydejte se v červenci do Bulharska na letní dovolenou, a to jedině s leteckou společností Bulgarian Air Charter, která nyní nabízí akční letenky za 1 090 korun.

Autor: Dennis JarvisAutor: Dennis Jarvis

Ibiza – 1 390 Kč

Především pro mladé je dovolená nejenom zaslouženým odpočinkem po studijním roce nebo stereotypu v zaměstnání, ale také zábavou. Zatímco rodiny s dětmi a starší lidé preferují výlety po památkách, aquaparcích a odpočívání na pláži nebo v hotelovém komplexu, mladí lidé se chtějí bavit a také chodit na vyhlášené party, kde rovněž poznají spoustu mladých a atraktivních lidí. Pakliže patříte k nim, vydejte se na ostrov Ibiza, který je známý právě pro své večírky a nejrůznější akce. Cena letenek je se společností Condor skvělých Ibiza – 1 390 Kč.

Lamezia Terme – 1 690 Kč

Klasikou, která nikdy nemůže omrzet, je rozhodně Itálie. Tato krásná země je natolik rozmanitá, že ji můžete navštěvovat po celý rok. V zimě vás uchvátí překrásné Alpy, na podzim Miláno a nakupování, na jaře Florencie nebo romantické Benátky a v letních měsících prakticky všechny přímořské oblasti nebo Lago de Garda. Dovolenou v Itálii zkrátka nikdy nic nezkazíte. Využijte letošní červenec akčních letenek od letecké společnosti Air Berlin a vydejte se do úchvatné a podmanivé oblasti Lamezia Terme již za senzačních cenu 1 690 korun.

Autor: Michela SimonciniAutor: Michela Simoncini

Článek Dovolená za super ceny? Jedině s levnými letenkami byl publikován 3. července 2016 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...