Letenky do Asie za super ceny? V červnu ano

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, last minute, asie

Sponzorované odkazy:

Letenky do Asie za super ceny? V červnu ano

V červnu se většina lidí vypraví buď na prodloužený víkend nebo na eurovíkend do jednoho z populárních evropských měst jako je Londýn, Paříž nebo Barcelona anebo na první letní dovolenou do typických přímořských lokalit Itálie, Francie nebo Chorvatska. V takovém případě se můžete již v červnu, kdy ještě není typická letní sezóna, potkat se spoustou turistů. kteří přemýšleli naprosto stejně, jako vy. Chcete si užít letní dovolenou v klidu a soukromí, mít jistotu krásného počasí, čistého moře a navíc ušetřit tisíce korun? Pak využijte akční červnové letenky do asijských oblastí a vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou ještě dnes.

Singapur – 9 655 Kč

Singapur v sobě snoubí naprostou dokonalost přímořského střediska a velkoměsta, tudíž během jedné dovolené můžete poznat krásy metropole jakožto takové a zároveň si užít pravou letní dovolenou na krásných plážích. Singapur je městský stát na jihovýchodě Asie, který se pyšní moderními komplexy a zároveň promenádami s palmami, trhy a vším, co od letní dovolené čekáte. Využijte akční červnové nabídky a spojte dva zájezdy v jeden, díky cestě do překrásného a majestátního Singapuru. Cena letenek je nyní se společností Oman Air skvělých 9 655 korun.

Autor: MarmontelAutor: Marmontel

Bangkok – 12 159 Kč

Thajsko je přesně jednou z těch impozantních zemí, kterou by měl jednou za život navštívit naprosto každý člověk a je prakticky jedno, jestli tomu tak bude v červnu nebo v únoru. Thajsko se po celý rok pyšní krásným počasím a tak je typickou turistickou oblastí, která se turismem živí. Pokud si chcete ještě letos užít pravou exotickou dovolenou se vším všudy, pak se vydejte do krásného R´Thajska ještě dnes, a to za senzačních 12 159 korun. Tuto cenu vám poskytne letecká společnost Etihad Airways. Letecky se dopravíte do hlavního města, které si nezapomeňte prohlédnout.

Borneo – 10 494 Kč

Další překrásnou asijskou exotickou je beze sporu ostrov Borneo, patřící k Malajsii. Borneo je doslova rájem na zemi. který ročně navštíví desítky tisíc nadšených turistů, kteří po své dovolené vědí, že se na ostrov ještě jednou vrátí. V dřívějších letech byla dovolená na Borneu téměř tabu, nicméně od doby akčních letenek, které jsou čím dál výhodnější, se na Borneo může dostat i průměrně vydělávající občan. Využijte neuvěřitelně akčních letenek od letecké společnosti Cina Eastern a vydejte se na ostrov Borneo za senzačních 10 494 korun.

Sapporo – 9 678 Kč

V případě exotické letní dovolené neustále přemýšlíte o oblastech jako je Thajsko, Indonésie nebo Filipíny, zatímco zapomínáte na nespočet míst, která jsou stejně tak lákavá a dech beroucí, jako typické turistické oblasti Asie. Co byste v Asii měli rozhodně vidět a navštívit, je překrásná země Japonsko, rozprostírající se na 5ti ostrovech, přičemž každý má trochu odlišnou kulturu i historii. Využijte akce na letenky letecké společnosti China Easter a vydejte se do japonského města Sapporu již za skvělých 9 678 korun.

Autor: Yoshikazu TAKADAAutor: Yoshikazu TAKADA

Článek Letenky do Asie za super ceny? V červnu ano byl publikován 29. června 2016 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...