Last minute červen

Tagy:  dovolená, zájezd, pobyt, léto, červen, prázdniny, levné letenky, last minute

Sponzorované odkazy:

Last minute červen

Červen je měsícem prvních letních dovolených a spousta lidí se jich nemůže dočkat, a tak se k moři nebo jinam do zahraničí vypraví prakticky hned, jak je to možné. Výhodou červnových zájezdů je fakt, že je seženete o poznání levněji, neboť ještě není letní sezóna. Pokud však budete hledat o to intenzivněji, seženete letní dovolené za pár korun a letenky last minute, které jsou neuvěřitelně výhodné. nevyhazujte zbytečně desítky tisíc korun za drahé zájezdy a cestujte levně.

Korsika za 1 255 Kč

Korsika je velmi populárním místem s letitou francouzskou tradicí a kulturními památkami. Pokud se chcete vypravit do oblasti, kde bude neustále krásné počasí, svěží vzduch, překrásná přímořská města s promenádou a palmami a mnoho dalších krás, pak se vydejte na Korsiku, která láká průzračným mořem a nekonečnými plážemi, lemovanými pískem nebo oblázky. Cena letenek na Korsiku vás nyní vyjde na skvělých 1 255 korun.

Autor: Kevin TaoAutor: Kevin Tao

Kos za 1 299 Kč

Řecké ostrovy jsou Čechy čím dál více navštěvované, a to opravdu v hojném množství. Řecko je temperamentní zemí, která na své krásy láká cizince z celého světa prakticky po celý rok a nutno podotknout, že má opravdu co nabídnout. Obzvláště řecké ostrovy, ať už se jedná o Kos, Zakynthos nebo Korfu jsou impozantní, pyšní se rozmanitou přírodou, architekturou, dějinami a samozřejmě vynikajícím jídlem. Na ostrov Kos se nyní můžete vypravit za senzačních 1 299 korun.

Londýn za 1 156 Kč

Ne každý si potrpí na typickou letní dovolenou u moře anebo ji již máte za sebou a rádi byste ještě podnikli menší eurovíkend v jednom z oblíbených evropských měst. Využijte proto akční nabídky letecké společnosti Smartwings a vydejte se do majestátního hlavního města Anglie již za senzačních 1 156 korun. Touto dobou v Londýně nakoupíte ve slevách, užijete si příjemného počasí a pokocháte se novogotickými stavbami, které ve světě nemají obdoby.

Thajsko za 9 987 Kč

Do typických exotických oblastí se většina turistů vydává v době, kdy je v Evropě chladno a moře není ke koupání příliš ideální. V zimě vás však dovolená v exotice bude stát podstatně více peněz, než je tomu třeba teď. Pokud se tedy chcete podívat do Asie nebo ještě dál a rádi byste se vyhnuli přeplněným evropským plážím v typických letních letoviscích, pak je ideální čas na zakoupení akčních letenek, díky kterým vás dovolená vyjde na příjemnou cenu. Vydejte se například do Thajska, s leteckou společností Lufthansa, již za senzačních 9 987 korun, což je částka, která je opravdu bezkonkurenční.

Autor: Rachel DochertyAutor: Rachel Docherty

Článek Last minute červen byl publikován 25. června 2016 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...