4 tipy na nejlevnější nízkonákladové letenky

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, nízkonákladové letenky, červen, léto

Sponzorované odkazy:

4 tipy na nejlevnější nízkonákladové letenky

A opět je tu akční nabídka nízkonákladových letenek, které jsou čím dál populárnější a celý svět po nich doslova prahne. Zatímco ještě před deseti lety byla letecká doprava neuvěřitelně nákladná a většina lidí jezdila na dovolenou osobním automobilem, dnes si letecký zájezd může dovolit opravdu každý. Ceny letenek jsou totiž den za dne akčnější a do evropských metropolí a oblíbených turistických letovisek se dostanete i za několik set korun. Nevěříte? Pak se podívejte na aktuální přehled nízkonákladových letenek na měsíc červen a vydejte se na překrásnou a především levnou dovolenou ještě dnes.

Miláno za 899 Kč

V letních měsících se samozřejmě většina lidí vydává do přímořských letovisek, kde si užije spolu s celou rodinou spoustu zábavy u vody a na plážích. Ovšem pokud máte chuť cestovat trochu více a nejenom poléhávat na plážích, měli byste využít akčních nízkonákladových letenek, díky kterým se podíváte do evropských měst za neuvěřitelně nízké ceny. V aktuální nabídce najdete například Miláno, které láká svými obchody a kulturou. Ceny letenek jsou nyní 899 korun, a to jedině s nízkonákladovou společností Easy Jet.

Kréta za 1 622 Kč

Možností, kam se letos vypravit k moři, je samozřejmě nespočet. Od exotických destinací, přes africké tropy až po klasický evropská letoviska, která ročně navštíví desítky tisíc Čechů. Chcete se podívat k moři, ale neradi byste za letenky utratili tisíce korun? Pak využijte akční nabídky nízkonákladového dopravce Wizzair a vypravte se na překrásnou Krétu již za skvělých 1 622 korun.

Autor: Francesco SgroiAutor: Francesco Sgroi

Rhodos za 1 789 Kč

K nejpopulárnějším a tím pádem nejnavštěvovanějším evropským oblastem v letních měsících patří beze sporu řecké ostrovy. Ty jsou tolik oblíbené především pro svoji nedotčenou bohatou krajinu, průzračné, až smaragdově zbarvené moře, téměř tropické teploty a také pro vstřícné obyvatelstvo a vynikající středomořskou kuchyni. Nesmíme opomenout ani na památky, které z každého místa Řecka doslova dýchají. Řecké ostrovy jsou prosyceny dějinami, které ve vás zanechají nezapomenutelné zážitky. Na ostrov Rhodos se nyní s leteckou společností Easy Jet podíváte za senzačních 1 789 korun.

Florencie za 1 128 Kč

Mezi další velmi oblíbená evropská města, která milují lidé po celém světě, nejenom Evropané, patří rozhodně Florencie. Toto město, kde se zrodila renesance, je právě považování za kolébku umění a romantikou prosycené místo, kde se střetávají zamilované páry. Florencii je ideální navštívit na jaře, kdy vás přivítá příjemnými teplotami, ovšem v tomto období seženete ty nejlacinější letenky na trhu. Například s leteckou společností a dopravcem Student Agency se do překrásné Florencie podíváte již za skvělých 1 128 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 4 tipy na nejlevnější nízkonákladové letenky byl publikován 15. června 2016 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...