3 květnové letenky za neuvěřitelné ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, víkend, akční letenky, last minute

Sponzorované odkazy:

3 květnové letenky za neuvěřitelné ceny

Létání je čím dál populárnějším druhem transportu, ba dokonce se stává nejoblíbenější, nejbezpečnější, nejrychlejší a nutno podotknout že také nejlacinější. Zatímco v dřívějších letech si dovolenou letadlem mohlo dovolit opravdu jen pár movitějších jedinců a ti ostatní se raději vydali do Chorvatska nebo Itálie vlastním automobilem a pouze s navigací, dnes je ekonomicky výhodnější letět, neboť cena nafty a ropy stoupá stále výš a výš, kdežto ceny letenek den za dnem klesají, a to často až na směšné a neuvěřitelné částky. Výhodou je tedy fakt, že můžete cestovat poměrně často a prakticky kamkoliv jen budete chtíti. Máte již plné zuby stereotypu, nemůžete se dočkat, až si opět trochu odpočinete a nutně potřebujete vypadnout ze zajetých kolejí a každodenního koloběhu? Pak se podívejte na aktuální akční letenky a vydejte se na dovolenou třeba již zítra.

Mexiko za 9 999 Kč

Neustále si plánujete exotickou dovolenou, ale ve výsledku zjistíte, že vám zima poměrně rychle utekla a vy jste propásli ideální příležitost odletět v únoru nebo březnu? Pak máme právě pro vás skvělou zprávu, a to takovou, že ceny letenek nerostou, ale naopak klesají a vy se tak za exotikou můžete vypravit třeba i v květnu, ideálně těsně před tou pravou letní turistickou sezónou. Skvělou volbou je například zájezd do překrásného a temperamentního Mexika, kam seženete letenky již za senzačních 9 999 korun. Vydejte se do vzduchu s leteckou společností Lufthansa a užijete si bezpečný let za super ceny.

Autor: DronepicrAutor: Dronepicr

Kanárské ostrovy za 4 366 Kč

Neuvěřitelně nízké jsou ceny letenek na Kanárské ostrov, a to překvapivě v tomto období, kdy je na ostrovech překrásné počasí, které svádí nejenom k opalování se a potápění, ale také k cestování po místních kopcích a poznávání zdejší krajiny, která je vskutku impozantní. Kanárské ostrovy jsou skvělou destinací pro všechny, kteří nechtějí jen nehnutě ležet na pláži s drinkem v ruce, ale rádi by také něco podnikli, a to ideální mnoho různorodých aktivit. na Kanárských ostrovech můžete skútrem projet krajinu křížem krážem, objevovat krásy rezervací a tím ohrožené druhy a mnoho dalších činností, kterých byste se jinde nedočkali. Přestaňte již váhat a vydejte se s leteckou společností Air France na dovolenou již od neuvěřitelných 4 366 korun.

Řím za 999 Kč

I když květen přímo svádí k letní dovoleným, neboť právě touto dobou již i ve Středomoří začínají být typické letní podmínky pro odpočinek a dovolenkování, ne každý chce vyrazit k moři a dost možná nechcete utrácet za drahou dovolenou a raději se s partnerem vydáte na romantický víkend ve dvou. V tom vám skvěle pomohou akční letenky do Říma, který můžete v květnu navštívit s leteckou společností EasyJet za skvělých 999 korun. Pokud jste doposud neviděli historický skvost Coloseum a neochutnali jste pravou italskou pizzu, je na čase vydat se na cestu a splnit s své sny.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 3 květnové letenky za neuvěřitelné ceny byl publikován 20. května 2016 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...