Last minute duben

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, duben

Sponzorované odkazy:

Last minute duben

Duben je krásným jarním měsícem, kdy se konečně po dlouhé a tuhé zimě probouzí jaro a spolu s ním přichází teplejší počasí, rozkvétají stromy a všeobecně panuje dobrá a optimistická nálada. Kromě toho také většina lidí ožívá spolu s vnějšími vlivy, neboť je duben první měsícem, kdy můžete po delší době trávit čas venku, aniž byste mrzli. Také se vám na začátku jara začala tak trochu zapalovat lýtka a rádi byste vyrazili o kousek dal než za hranice města nebo vaší vesničky? Pak se podívejte na akční dubnové letenky a vydejte se na dovolenou nebo prodloužený víkend již dnes.

Litva za 890 Kč

Kdo říká, že byste museli nutně na dovolenou k moři, kde necháte desítky tisíc korun? Ne každý si takový zájezd může hned dovolit a tak je poměrně přirozené, že se vypravíte do dostupné destinace a jednoduše tam, kam vám budou stačit peníze z nejbližší výplaty. Krásně však může být na mnoha místech Evropy a abyste poznali úchvatné město, kulturu a užili si skvělé volné dny vůbec nemusíte daleko. Co říkáte například na poznání dech beroucí Litvy, která je připodobňována k naší republice a její hlavní město k Praze? Neváhejte a vydejte se za odpočinkem a cestováním již dnes, neboť jedině v dubnu seženete akční letenky do Litvy za senzačních 890 korun, a to jedině s leteckou společností Ryanair.

Holandsko za 1 112 Kč

Další překrásnou zemí, která dozajista stojí za nejednu návštěvu je beze sporu Holandsko, neboli také Nizozemsko. Tato země je poměrně kontroverzí a jiná a právě proto je tolik zajímavá. Mezi oblíbenými zeměmi Francie a Anglie bývá Holandsko občas tak trochu upozaďováno, což je ohromná škoda, neboť právě země tulipánů a sýrů je krásná, ať už ji navštívíte na jaře, v létě nebo v zimě či na podzim. Pakliže vás Holandsko již delší dobu láká, ale ještě jste nenašli odvahu ani dostatečně výhodné letenky, pak je na čase vycestovat právě nyní, kdy je jejich cena neuvěřitelně laciná. S leteckou společností Student Agency, která nabízí nízkonákladové a charterové lety, se do Nizozemska podíváte za skvělých 1 112 korun, a to včetně letištních poplatků.

Autor: MpAutor: Mp

Belgie za 1 355 Kč

U západní Evropy ještě zůstaneme, neboť jsou tu také neuvěřitelně levné letenky do Belgie. Tato země je populární především díky evropské unii a také kvůli své kuchyni, kterou proslavily vafle a samozřejmě hranolky, jež se hojně konzumují naprosto po celém světě. Belgie je zemí poměrně luxusní a vyspělou, proto se pyšní kulturním děditstvím, krásnými památkami i moderními stavbami na každém rohu a samozřejmě nechybí ani přepychové hotelové komplexy a úchvatné restaurace, kde si pochutnáte jak na místních dobrotách, tak na světové kuchyni od italské, přes portugalskou až po libanonskou. Pokud vás Belgie láká, pak ji navštivte již v dubnu s letenkami od Wizzair, které koupíte za skvělou cenu 1 355 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Last minute duben byl publikován 20. dubna 2016 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...