Levné letenky a bezpečný let? S United Airlines ano!

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, united arlines, usa, amerika, společnost

Sponzorované odkazy:

Levné letenky a bezpečný let? S United Airlines ano!

Preference pro každý transport z bodu A do bodu B jsou obdobné. Do cílové stanice se chcete dostat bezpečně, efektivně, co možná nejrychleji a také za skvělé ceny. Kombinaci těchto faktorů vám však bohužel každá společnost nezajistí. Některé, co vám nabídnou své prvotřídní služby, si také naúčtují desítky tisíc korun. Není však trochu zbytečné platit předražené letenky, když je možné cestovat za velmi výhodné ceny? Vydejte se do oblak s americkou aerolinií United Airlines a již nikdy nebudete chtít letět s jiným dopravcem.

United Airlines rozhodně nepatří k žádným nováčkům, kteří by svoji kariéru v leteckém průmyslu teprve rozbíhaly. Ba naopak se jedná o velmi populární aerolinii s jistou tradicí na trhu. United Airlines vznikla již v roce 1929 a dnes patří k největším a nejoblíbenějším dopravcům na světě. Co do počtu přepravených cestujících se umístila na pátém místě, za společnostmi jako je KLM, Lufthansa nebo Air France. United Airlines má od doby svého vzniku sídlo ve větrném městě, v Chicagu a pravděpodobně tomu v nejbližší době nebude jinak.

Autor: Daniel ReichertAutor: Daniel Reichert

Málo kdo nejspíš ví, že letecká společnost United Airlines prapůvodně začínala jako přepravte pošty, přičemž k osobním letům se odhodlala až o mnoho let později. V době druhé světové války tak aerolinie působila jako vhodný a důležitý prostředník v komunikaci. O tom, že se letecké společnosti velmi daří svědčí také fakt, že se roku 1997 stala právoplatným členem aliance Star Alliance, která zastřešuje organizace s tou nejlepší možnou pověstí, recenzemi a tradicí, která nezklame. Ohromná flotila společnosti United Airlines se skládá z celkem 450 kusů letounů, které jsou příhodně rozmístěny v Chicagu, Los Angeles, Denveru, Washingtonu a San Franciscu. Ve flotile nechybí věhlasné letouny jako Boeing 757 a A320.

New York za 11 441 Kč

New York je jednou z amerických senzací, kterou by chtěl vidět snad každý Čech. Zatímco ještě nedávno byly letenky do New Yorku a vůbec samotný pobyt neuvěřitelně drahý, dnes se do několikamilionové metropole může podívat i student nebo senior. Nyní seženete letenky od United Airlines za senzačních 11 441 korun.

Miami za 11 338 Kč

Už vás unavuje ta nekonečná česká zima, toužíte po slunci, písku a opalování? Pak nastal nejvyšší čas na dovolenou, a to opravdu hodně daleko. Využijte skvělé nabídky letecké společnosti United Airlines a vydejte se do slunného Miami již za 11 338 korun.

Autor: Mohmed AlthaniAutor: Mohmed Althani

Článek Levné letenky a bezpečný let? S United Airlines ano! byl publikován 12. března 2016 v 23.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...